DECIZIE de ultimă oră în DOSARUL lui Victor Ponta MINUTA

| 13 oct, 16:07

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat o decizie în dosarul în care premierul Victor Ponta este trimis în judecată alături de Dan Şova şi alte trei persoane.

Judecătorii au respins contestaţia formulată de Laurenţiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, faţă de măsura sechestrului asiguratoiu. Ciurel este trimis în judecată în dosarul lui Ponta, pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, din care una în formă continuată.

Potrivit DNA, Laurenţiu Ciurel a prejudiciat complexurile energetice Turceni şi Rovinari cu 5,6 milioane de euro, în urma activităților infracționale desfășurate în perioada 2007-2008.

MINUTA:

Respinge excepţia tardivităţii formulării contestaţiei împotriva măsurii asiguratorii, invocată de reprezentantul Ministerului Public. Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Ciurel Laurenţiu-Dan împotriva măsurii asigurătorii a sechestrului dispusă prin ordonanţa nr.122/P/2012 din 15 septembrie 2015 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie. Obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.

Citeste si: Ponta: Dacă nu ajutăm noi Republica Moldova, cu siguranță Rusia va încerca să o tragă din nou de pe drumul proeuropean

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ