Liviu Dragnea avertizează candidaţii PSD că nerespectarea regulilor financiare ale campaniei poate duce la invalidări

| 15 mar, 21:28

Bugetele de campanie vor fi gestionate de fiecare organizaţie în parte, cu respectarea strictă a legii, deoarece, dacă se găsesc nereguli, se pot invalida candidaturi, a declarat, marţi, la Buzău, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

'Obligaţia majoră a componentei financiare din fiecare organizaţie este să urmărească respectarea legii pentru că, dacă după alegeri, instituţiile care verifică, şi vor verifica, Autoritatea Electorală Permanentă şi Curtea de Conturi, dacă găsesc nereguli, pot invalida candidaturi, iar aici nu există dubii', a mai explicat Dragnea, aflat marţi la Buzău la Conferinţa judeţeană a organizaţiei judeţene de validare a candidaţilor la funcţia de primar. 

Preşedintele PSD susţine că 'oamenii vor altceva' de la această nouă campanie electorală. 

'A trecut vremea folosirii în campania electorală a tot felul de obiecte exotice, tigăi, foi, alte lucruri. O să ne axăm să ne facem cunoscuţi candidaţii atât cât se poate prin tipărituri, afişe, pliante şi să se vorbească cu oamenii, acesta este cel mai important lucru şi PSD-ul ştie să-l facă şi-l va face', a mai declarat liderul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ