Liviu Dragnea, despre alegerile în două tururi: Riscăm să aruncăm ţara în aer

| 28 ian, 12:28

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la Sinaia, referindu-se la propunerea liberalilor privind organizarea alegerilor locale în două tururi, pe care a catalogat-o drept o "năstruşnicie", că există riscul ca stabilitatea României să fie tulburată, transmite Agerpres.

"De asemenea, să discutăm despre poziţia noastră faţă de această năstruşnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. (...) Noi riscăm foarte mult să aruncăm ţara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă şi pentru Primăria Capitalei, oamenii ăştia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică", a spus Dragnea la şedinţa grupului PSD din Camera Deputaţilor. 

Astfel, liderul social-democrat a precizat că la reuniunile care au loc la Sinaia mai trebuie discutate priorităţile legislative ale partidului, dar şi politica de alianţe a PSD. 

"În primul rând, despre principalele priorităţi legislative ale noastre. De asemenea, cum operaţionalizăm mersul unei iniţiative până se transformă în lege, cum o prezentăm, în ce structuri o aprobăm, o avizăm, cum o susţinem. În al doilea rând, politica de alianţe, pentru că nu vreau să ocolim acest subiect. Este un subiect important, este sfârşitul lunii ianuarie, trebuie să ştim exact cum mergem mai departe în alegeri, dacă vrem să facem alianţe cu cineva, în ce fel trebuie să facem aceste alianţe, sunt bune, nu sunt bune", le-a transmis Dragnea deputaţilor PSD prezenţi la întâlnire. 

Totodată, el a arătat că fiecare parlamentar va trebui să se implice în campania electorală pentru alegerile locale. 

"De asemenea, să discutăm cum fiecare dintre noi, parlamentarii, ne implicăm în aceste alegeri locale pentru că, vă spun cu toată sinceritatea şi cu toată prietenia, nu o să fiu de acord ca să muncească toţi peste tot. Nu! Fiecare va trebui să aibă o activitate măsurabilă, pentru că eu zic că primul lucru pe care trebuie să îl facem înainte de a ne hotărî care dintre noi mai candidăm este să vedem cum ne implicăm în această campanie care este foarte importantă", a spus preşedintele PSD. 

Şedinţa grupului PSD din Camera Deputaţilor va fi urmată de o reuniune a senatorilor PSD şi de o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 14:45
Nicu
Completează-ți veniturile!
Ofertă de muncă! sellectăm colaboratori pentru lucru la domiciliu! Asigurăm instruire gratuită și contract de comision. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ