Liviu Dragnea TORPILEAZĂ PARLAMENTUL: Scoatem orice fel de imunitate!

| 23 mar, 22:52

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în PSD s-a discutat despre revizuirea Constituției, iar una dintre modificări prevede ca parlamentarii să nu mai aibă niciun fel de imunitate parlamentară.

”Scoatem orice tip de imunitate! Nu mai stăm noi, instituție care trebuie să legifereze, să ne dăm cu părerea dacă o solicitare a procurorilor este bună sau nu. Și să nu mai avem asemenea discuții”, a spus Liviu Dragnea, la TVR 1.

Citeste si: REFUZUL premierului a întărâtat-o şi mai tare pe Alina Gorghiu. Ce i-a PROPUS aceasta lui Victor Ponta

Liderul PSD a arătat că nu va mai fi nevoie nici măcar ca DNA să informeze Parlamentul când va demara acțiuni împotriva unor membri ai Legislativului: ”Nu mai e nevoie! Păi ce, la primari este informată soția?”, a continuat Liviu Dragnea.

Dacă propunerea PSD va trece, atunci parlamentarii vor putea fi reținuți, arestați sau urmăriți penal fără a mai fi nevoie de încuviințare din partea Parlamentului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ