LOREDANA, implicată într-un SCANDAL MONSTRU! Ce face artista cu participanţii la "Vocea României"

| 01 iul, 15:20

Weekend-ul trecut au avut loc preselectiile din Bucuresti pentru show-ul de talente la care Loredana Groza e unul dintre jurati. O mare parte din cei care au participat au fost eliminati, chiar daca sunt absolventi de Conservator sau au sute de ore de muzica! Ei au acuzat ca selectati sa mearga in urmatoare etapa au fost insa cei care erau inscrisi la scoala de muzica a divei, scrie wowbiz.ro.

Duminica, la preselectii, cea care ii selecta pe cei inscrisi a fost o profesoara de canto care nu vorbeste tocmai bine limba romana, o buna prietena de-a Loredanei, cu care are si o afacere – Scoala de muzica pe care au deschis-o in urma cu cateva luni.

Cativa dintre cei care au participat si au fost respinsi, si-au spus of-ul pe paginile de Facebook.

“Preselectia a avut loc in weekend, la un hotel din Capitala. Lucia Ciobotaru, o profesoara de canto, care nu prea vorbeste bine in limba romana, dar care este prietena buna cu Loredana si cu care are o afacere (scoala de canto) a audiat concurentii. Aceasta femeie nu astepta sa termini piesa si spunea “la revedere”, “imi pare rau”, “daca te ajuta cu ceva, sa vii la scoala de canto” si incepea sa ne dea carti de vizita. La scoala de canto cursurile costa 1.800 de euro pe luna, respectiv 200 de euro sedinta. Au fost eliminati concurenti care au facut Conservatorul, care au luat ore de muzica, oameni care nu au insa posibilitati ca sa intre in showbiz si sperau ca vor debuta prin “Vocea Romaniei”. Ea ii selecta, dupa care, cei care treceau de aceasta Lucia ajungeau la cei de la productie. Oamenii de la productie habar nu au ce persoane talentate au fost eliminate”, ne-a marturisit unul dintre cei patiti.

Ei bine, pe facebook este insa o intreaga nebunie cu aceasta preselectie. Multi dintre concurenti s-au aratat nemultumiti de faptul ca respectiva profesoara de canto este cea care da verdictul.

“Despre VOCEA ROMANIEI ! Dragi prieteni, este pentru prima data cand comentez un eveniment placut sau nu din viata mea. Pana astazi, mi se parea destul de neplacut evenimentul cu pricina dar astazi, dupa ce am vizualizat acest videoclip, am realizat ca Dumnezeu ma iubeste. :)))) Deci, sa incepem: Ieri am fost la renumitul concurs de voce numit intamplator sau nu, chiar "VOCEA ROMANIEI"... imi vine sa rad si va voi explica imediat de ce. Asa cum ma asteptam, Pavaroti sa fi fost si tot pica preselectia. De ce? Foarte simplu. Din cate am inteles, aceasta gazela cu pretentii de fiinta frumos "ciripitoare", m-a jurizat pe mine ieri. Acest specimen sau mai bine zis creatura (muzical vorbind), imi explica ieri cum sa cant.

Vreau sa-i multumesc bunului Dumnezeu ca nu mi-a dat rabdarea s-o ascult. :)))
Acest personaj selecteaza vocile ce vor ajunge pe sticla in sezonul ce se apropie, unde Lori va apasa disperata nenorocitul ala de buton sa-si vada mai repede elevii de la propria scoala de canto la ea in echipa. PS: Draga specimenule, la modul in care oracai in acest filmulet, te invit la un Karaoke...sa mai radem si noi”
, a scris Georgiana, una dintre concurenetele respinse, care a postat si un filmulet in care profesoara de canto canta.

“INTREBARE PENTRU TOTI SOLISTII !!! cum este posibil ca la ,,marele concurs vocea romaniei " sa existe o singura duduie care audiaza concurentii si care imparte carti de vizita in stanga si in dreapta pentru asa zise cursuri de canto, denigrand oameni competenti intr-o romana stricata cu accent englezesc, care impune interpretarea unor piese in limba engleza si oferind sfaturi gratuite ?! Astept coment-uri !!! Rusine !!! Rusine !!! Rusine !!! O magarie de concurs !!! Probabil ca pentru marele PRO este scump un juriu de specialitate !!!”, a scris si Marius pe Facebook.

 

Citeşte şi: Dezvăluire bombă! ANGELA SIMILEA, implicată într-un proces de sechestrare de persoane

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iul, 22:25
Iri
Afacere pentru iubitorii de carti!
Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ