Lucian Bute revine în ring pe 6 decembrie. Adversarul său are 24 de victorii prin KO

| 29 sep, 2014

Lucian Bute va lupta cu argentinianul Roberto Bolonti pe 6 decembrie, în cadrul galei prevăzute de mai mult timp la Centre Bell din oraşul Montreal, a anunţat luni clubul Interbox.

Lucia Bute revine în ring după aproape un an de zile. Fostul campion mondial IBF la supermijlocie, Bute, în vârstă de 34 de ani, a disputat ultimul său meci pe 18 ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Românul, pregătit acum de legendarul antrenor american Freddie Roach, are 33 de meciuri ca profesionist, înregistrând 31 de victorii, între care 24 înainte de limită, şi 2 înfrângeri. El a cucerit titlul mondial IBF la supermijlocie în octombrie 2007, după victoria prin KO tehnic în faţa columbianului Alejandro Berrio. Românul şi-a apărat cu succes de nouă ori centura de campion mondial, înainte de a o ceda în mai 2012 englezului Carl Froch, care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 5-a. De atunci, cariera lui Bute a intrat pe o pantă descedentă.

Viitorul său adversar, Roberto Bolonti, are 35 de ani şi are un bilanţ de 35 de victorii (24 prin KO) şi 3 înfrângeri. El a pierdut ultimul său meci în faţa germanului Juergen Braehmer.

Ce spune adversaul lui Bute

"Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate. Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să câştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial", a spus Bolonti, informează fightnews.com.

Preşedintele InterBox, Jean Bedard, a afirmat că Bolonti reprezintă "o provocare excelentă" pentru Bute. "InterBox se bucură că s-a înţeles cu acest pugilist de talie mondială. Bolonti a avut mai multe opţiuni, dar a ales să lupte cu Lucian. Având în vedere prestaţia lui Bolonti în ultimul său meci pentru o centură mondială, fanii noştri vor urmări o confruntare frumoasă", a precizat Bedard.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 06:59
unloazy
dapoxetine 30 mg tabllet price in india
Failed to call in prescriptions to pharmacy Lost paperwork Failed to send your chart to another clinic Lost results Provided conflicting information Failed to convey critical information can you buy priligy in the u.s. However, such wage demands never directly cause inflation, since inflation refers to a general rise in prices of goods and services sold in the market, not a rise in wages

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ