Ludovic Orban: E o aberaţie să faci drum expres Piteşti - Sibiu şi apoi să îl transformi în autostradă

| 08 oct, 2014

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că ''este o aberaţie'' să se facă drum expres pentru tronsonul Piteşti- Sibiu în loc de direct o autostradă, iar abia ulterior să se extindă la nivel de autostradă.

''Aberaţie mai mare decât aia să faci drum expres pe Sibiu - Piteşti şi apoi să îl transformi în autostradă, înseamnă că domnul Rus nu ştie ce proiect e acolo. Acolo, în proporţie de 60%, sunt viaducte şi tunele. Acolo nu poţi să faci pe lăţimea unui drum expres, după care să te duci să mai sapi o dată şi să mai pui nişte piloni sau să măreşti lăţimea drumului. Mi se pare o aberaţie fără margini'', a afirmat Orban, într-o conferinţă de presă.

Tronsonul care leagă Piteşti de Sibiu nu se califică pentru autostradă ci pentru drum expres, conform Master Planului General de Transport al României, a a anunţat, în urmă cu câteva zile, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, în timpul prezentării documentului în faţa membrilor Comisiilor de transport reunite din Camera Deputaţilor şi Senat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 oct, 2014
bill
autostrada Pitesti-Sibiu
Domnul Rus ar trebui sa aduca langa el specialisti in drumuri ..nu de yes-meni!
Domnul Ludovic Orban inginer ,fost ministru al transporturilor ....are dreptate 100%.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ