Premierul Ludovic Orban: "Nu i-aş spune moţiune de cenzură, i-aş spune poţiune de cianură"

| 27 aug, 19:54

Prim-ministrul Ludovic Orban a catalogat moţiunea de cenzură a PSD ce urmează să fie votată luni în Parlament drept o "poţiune de cianură". În plus, afirmă că au avut negocieri, însă nu vrea să dea mai multe detalii.

"Eu nu i-aș spune moțiune de cenzură, i-aș spune poțiune de cianură, cu care PSD vrea să otrăvească din nou România, după ce trei ani au avut putere deplină. E un act de iresponsabilitate politică să depui moțiune de cenzură, să profiți de o majoritate rezultată la alegerile de acum patru ani. Din fericire în 4 noiembrie guvernarea PSD a fost oprită aproape ca prin minune", a declarat Ludovic Orban, potrivit Digi24.

Citeşte şi Liderul PSD: "Avem suficiente voturi pentru ca moţiunea de cenzură să treacă şi fără ajutorul UDMR"

Premierul a refuzat să spună cu cine a negociat până în prezent.

"Negocierile nu sunt publice. Ar fi culmea să vă dau lista parlamentarilor cu care am negociat ca să știe PSD cu cine am negociat", a răspuns Orban, întrebat despre deputații și senatorii cu care a discutat să voteze împotriva moțiunii de cenzură a PSD.

Conducerile reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis ca moțiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, semnată de 205 senatori și deputați, să fie dezbătută și votată luni, într-o ședință care va începe la ora 14:00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ