Mădălina Ghenea, despre implicarea sa în DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX

| 09 feb, 20:57

Fotomodelul Madalina Ghenea neaga orice implicare in DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX si avertizeaza ca ii va trage la raspundere pe toti aceia care propaga asemenea declaratii, pe care le considera “defaimatoare” si despre care afirma ca ii afecteaza contractele de publicitate in derulare.

Dupa ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism in DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX foloseste numele de Ghenea intr-o discutie cu un potential client, in presa au aparut speculatii conform carora Madalina Ghenea ar fi implicata in acest scandal, in care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel si audiate.

Madalina Ghenea spune ca aceste afirmatii sunt contrare adevarului, afectandu-i in mod nemeritat imaginea si activitatea profesionala.

“Nu am nicio implicare, de nicio natura, in actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 (asa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am intreprins deja astazi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe langa Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 pentru a obtine o confirmare scrisa cu privire la lipsa oricarei calitati procesuale a subsemnatei in acest dosar”, spune fotomodelul.

Ea precizeaza ca nu a permis niciodata, niciunei persoane sa ii propuna, direct sau indirect, intretinerea de relatii sexuale contra unor sume de bani.

Madalina Ghenea spune ca, incepand cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris in mai multe randuri pe reteaua de socializare Facebook, adresandu-i complimente.

“In cadrul acestei retele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care imi urmaresc postarile (engl. followers), cu care comunic regulat in mod amical, dar sumar. Discutiile cu domnisoara Lavinia Despa nu au depasit acest cadru, iar domnisoara Despa poate confirma acest lucru”, precizeaza Madalina Ghenea.

In ceea ce priveste afirmatiile referitoare la implicarea sa in acest dosar, Madalina Ghenea afirma: “Dincolo de starea de soc cauzata de o asemenea acuzatie, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate in mod direct de astfel de sustineri cu scop defaimator”.

Ea avertizeaza ca va intreprinde toate demersurile legale necesare pentru tragerea la raspundere a autorilor declaratiilor defaimatoare, precum si a tuturor publicatiilor care accepta sa propage astfel de calomnii.

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care DANIELA CRUDU, MADALINA PAMFILE, SIMONA TRASCA au fost audiate, in 5 februarie, la Sectia 19 din Capitala, intr-un dosar de proxenetism.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ