MĂDĂLINA GHENEA, goală puşcă! CUM s-a întâmplat totul (FOTO EXPLICIT)

| 12 mai, 12:18

Mădălina Ghenea a demonstrat că nu se teme să renunţe la haine, dacă arta o cere. Olteanca a fost protagonista unor scene de sex fierbinţi în serialul "Borgia", iar acum apare goală pe afişul celui mai nou film în care joacă, pelicula "Youth", care se află în competiţia oficială de la Cannes.

Mădălina Ghenea apare alături de actori de talie internaţională, precum Harvey Keitel, Michael Caine şi Jane Fonda, în filmul "Youth".

Ea joacă rolul unei câştigătoare a titlului de Miss Universe şi apare goală nu numai pe afişul peliculei, ci şi într-o scenă din peliculă.

Citeşte şi: FOTO Madălina Ghenea, DESFIGURATĂ. Ce a păţit frumoasa româncă

Frumoasa româncă apare în piscină, alături de Michael Caine şi Harvey Keitel, care îi admiră trupul dezgolit din partea opusă a bazinului.

Filmul are premiera luna aceasta, la Festivalul de la Cannes şi va sosi în România în 2016.

Festivalul de Film de la Cannes va avea loc în perioada 13-24 mai şi  va fi prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen, laureaţi cu Palme d'Or în 1991.

Din juriu mai fac parte regizorii Guillermo Del Torro şi Xavier Dolan, actorii Jake Gyllenhaal, Sophie Marceau, Rossy de Palma şi Sienna Miller şi cântăreaţa Rokia Traore.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ