Mădălina Ghenea, nostalgică după regimul comunist

| 30 dec, 11:05

Mădălina Ghenea a căzut în dizgrația fanilor după ce i-a adus omagii lui Nicolae Ceaușescu. Fotomodelul a declarat pentru revista GQ Italia că pe vremea fostului dictator românii o duceau mai bine, în ciuda restricțiilor pe care acesta le impunea populației.

Alături de o fotografie, postată pe contul său de Instagram, Ghenea a postat și o parte din interviul pe care l-a dat italienilor.

„Ceaușescu a condus un regim (comunist), dar toată lumea avea ce să mănânce și nu exista o prăpastie între cei bogați și cei săraci”.

Unul dintre fani a criticat-o vehement: „Să ai ce să mănânci nu e totul în viață. Lumea are ambiții. Cum poi venera un regim comunist? Doar dacă ai o mentalitate închisă...Îmi pare rău, Mădălina, dar ai dat un răspuns depășit”.

După ce prietenii virtuali s-au arătat indignați de spusele acesteia, frumoasa româncă a încercat să se scuze spunând că nu asta este părere ei, ci a fost întrebată care este părera părinților ei despre regimul comunist prin care a trecut România.

Citește și: ADEVĂRUL despre Elena Ceauşescu. "Tovăraşa" ar fi avut parteneri sexuali FĂRĂ NUMĂR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 ian, 12:53
CEZAR
vorbiti prostii
Si eu am trait pe vremea lui Ceausescu si nu am auzit ca cineva sa fi murit de foame.Toata lumea avea un serviciu, toata lumea primea un apartament in functie de nr . de copii, toata lumea era vara pe litoral .Asa ca "hai sictir".
31 dec, 08:28
viorel
diferente.
1.Ceausescu nu a vindut tara strainilor,vorbind despre corporatii.
2.Niciodata,dar niciodata Ceausecu nu a taiat fabricile la fier vechi,lasind pe drumuri milioane de romani,siliti sa ia drumul strainatatii.
3.Ceausecu nu a taiat padurile participin d la schi,barea climei planetare, lucru care va duce invariabil ,mai devreme sau mai tirziu la un genocid mondial..
4.Greseala capitala a lui Ceausescu a fost aceia ca nu a dat pasapoarte la toti Roman ii, sa-i lase sa fie batjocoriti de straini ,intorcinsu-se dupa aia in tara lor,cunoscind crudul adevar al vestului.
5.Cei care astazi vorbesc ca atunci nu era mincare si alter alea,alea erau atunci cei care aveau de toate.
6. Concluziile tragetile voi dupa ce meditati indelung.
30 dec, 19:19
mihai
infometare
ARE un pic de dreptate artista,caci nu sa murit de foame in ceausism,cred ca e mai grav acum !Fiecare avea un prieten si-lajuta,mai se taia pe ascuns cite un vitel si te ruga cu carne !Nici o societate nu e pefecta!.Mama spunea ca inante de 1944,minca piine,doar la paste si craciun,caci ii omorau cotele pe tarani.
01 ian, 07:08
marcel
mama ta
poate are probleme de memorie. Cotele au fost dupa instaurarea comunismului, pentru plata datoriei de razboi catre rusi, care au furat de zece ori mai mult de cat era stabilit.
30 dec, 13:09
belamy
model.....?
model.....? poate "escorta" e mai aproape de adevar.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ