MAE: Până acum nu au fost identificați români la bordul avionului prăbușit în Franța

| 25 mar, 10:49

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, în această dimineață, că "până la acest moment" nu s-au identificat cetățeni români la bordul aeronavei prăbușite în Franța, în Munții Alpi, adăugând însă că "verificările continuă, având în vedere că elementele necesare procesului de identificare nu sunt complete".

Lista de pasageri pusă la dispoziția MAE conține exclusiv numele și prenumele pasagerilor fără a fi menționate alte detalii, precum cetățenia, data nașterii, tipul și numărul documentului de călătorie.

În acest context, au fost inițiate și sunt în curs de derulare verificări extinse și complexe în ceea ce privește stabilirea cu certitudine a identității și cetățeniei fiecărei persoane aflate la bord.

Mai mult, până în prezent, misiunile diplomatice române din Spania, Franța și Germania nu au înregistrat nicio cerere de asistență din partea vreunui cetățean român care să semnaleze faptul că avea rude sau prieteni la bordul aeronavei.

Citeşte şi: Tragedie în Alpii francezi: Operațiunile de căutare, reluate. Ce ştiu până acum autorităţile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ