Maestrul Horaţiul Mălăele îşi lansează primele etichete de vinuri

| 06 apr, 2014

Centrul de cultură şi civilizaţia vinului Millesime din Oradea organizează duminică, 6 aprilie, în premieră naţională, lansarea noilor vinuri ale Casei Olteanu din Iaşi, în prezenţa actorului Horaţiu Mălăele şi a lui George Mihăiţă, director al Teatrului de comedie Bucureşti.

Conf. univ. Dorin Popa, preşedintele Asociaţiei pentru Cultura şi Civilizaţia vinului, a declarat, pentru AGERPRES, că vinurile albe ce vor fi lansate sunt de înaltă calitate, o premieră fiind şi etichetele acestora, concepute şi realizate de maestrul Horaţiu Mălăele. 

'Sunt primele etichete de vinuri create de renumitul caricaturist, care are, după cum se ştie, o galerie de artă în Capitală. Arta gestului şi a expresiei inimitabile va fi de acum şi pe cel mai preţios dar divin, sticla cu vin. Avem privilegiul de a ne bucura şi de prezenţa actorului George Mihăiţă, pe care îl vom... boteza nou membru al asociaţiei noastre, alături de altele celebre precum Mugur Isărescu, Dan Puric sau Ion Caramitru,' a precizat conf. univ Dorin Popa. 

Evenimentul gastro-oenologic va avea loc la Hotel Elite, duminică 6 aprilie 2014, cu începere la ora 19:30 si se va deschide cu o degustare comparativă a vinurilor Epic, Liric si Dramatic, varianta îmbuteliată (2012) şi varianta aflată încă în creaţie (2013), care va fi lansată cu ocazia acestui eveniment.

Activând de 42 de ani în acest domeniu, al oenologiei, conf. univ. Dorin Popa are ca şi crez schimbarea mentalităţii şi educarea publicului larg înspre aprecierea vinurilor de calitate, un aliment-medicament, totodată, dacă se conştientizează calităţile sale. 

Organizatorii promit că meniul care va însoţi vinurile va fi pe măsura evenimentului, cu gustare rece (mousse de păstrăv, tartine cu anşoa, rulou de caşcaval vol-au-vent, icre, cremă de somon afumat, foietaj cu pui si foietaj cu brânzeturi), fel de bază fiind somon la cuptor cu sos de lămâie, broccoli şi carotte, iar la desert, tort de mere cu sos de vanilie.

Cu acest prilej vor fi lansate noile etichete ale lui Mălăele, ce îmbracă vinuri ca Aligote, Cuvee Visan si Fetească Regală pe care participanţii le vor degusta împreună. Cei doritori vor putea să achiziţioneze butelii cu semnătura maestrului.

Tag-uri: horatiu malaele, vin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ