Cum să scapi de tenul obosit cu VIN şi MIERE

| 07 iun, 2014

Un pahar mic de vin roșu, băut în fiecare zi, aduce multe beneficii organismului tău, însă acesta poate fi folosit și pentru curățarea pielii.

Iată cum îți poți face o mască pentru tenul obosit, cu vin și miere, potrivit yahoo.ro:

Pentru o singură mască ai nevoie de o lingură de vin roșu și una de miere naturală.

Amestecă cele două ingrediente și apoi întinde pe față cum poți mai bine. Lasă să acționeze cel puțin 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Atenție! Pentru că masca va fi mai mult lichidă, ai grjiă ce haine porți, ca să nu le pătezi. De asemenea, ca să nu faci mizerie în baie, poți întinde pe jos un prosop sau câteva hârtii.

O altă variantă de mască pentru față este să adaugi în același amestec și o lingură de iaurt gras - cu cât este mai consistent, cu atât este mai bine.

Amestecă cele trei ingrediente, apoi aplică pe față și lasă să acționeze timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Poți face oricare tip de mască de față cu vin și miere o dată pe săptămână. Îți vei simți tenul revigorat și va fi mai strălucitor.

Tag-uri: miere, ten, vin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ