Secretele unui ten catifelat. Iată ce se întâmplă când aplici SUC de LĂMÂIE pe piele

| 19 iul, 2014

Ti se pare ca lupta impotriva acneei nu se mai termina? Nu mai ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca am descoperit solutia: sucul de lamaie.

Probabil ca in acest moment te intrebi cum poate sucul de lamaie sa-ti rezolve problema cosurilor, dar raspunsul este mai simplu decat te astepti. Trebuie doar sa te gandesti ca lamaia este folosita ca remediu in foarte multe probleme: de la raceli, dureri in gat, gripa si chiar astm.

Multumita proprietatilor dezinfectante pe care le are, sucul de lamaie este un remediu bun si pentru acnee, ajutandu-te sa cureti infectiile pielii, iar acidul natural inlaturand bacteriile care cauzeaza acneea. Tot ce ai de facut este sa-l aplici pe suprafata zonei infectate.

Sucul de lamaie curata porii, reduce roseata, si reda stralucirea naturala a pielii. Vitamina C iti va inlatura celulele moarte si va incuraja regenerarea altora si, mai mult decat atat, va avea si un efect astringent care va inlatura excesul de ulei, va usca suprafata pielii, minimalizand potentialele infectii.

Cum sa folosești sucul de lamaie? Ai nevoie de un castron, 2 lamai, dischete de bumbac si putina apa minerala. Inainte de aplicarea sucului de lamaie trebuie sa speli fata cu apa calduta si sapun antibacterian sau poti sa-ti pui fata deasupra unui castron cu apa fierbinte pentru a deschide porii.

Stoarce lamaile si pune 2 linguri din sucul obtinut in castron. Imbiba o discheta in suc si apoi aplica usor pe fata, mai ales in zonele afectate de acnee. Daca te ustura, poti folosi apa minerala pentru a dilua. Sugestia noastra este sa lasi sucul de lamaie sa actioneze pe fata pana dimineata, dar daca senzatia este neplacuta, te poti spala pe fata dupa 30 de minute.

Ar trebui sa continui procedura pana obtii rezultatele dorite, scrie perfecte.md. Procesul se poate repeta in fiecare zi sau la doua zile, este alegerea ta. Sucul de lamaie reprezinta o sursa minunata, sanatoasa si ieftina, care poate fi efectuata acasa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ