Ce se întâmplă dacă bei SUC DE LĂMÂIE timp de o lună. O să rămâi uimit

| 25 aug, 2014

Dieta pe baza de suc de lămâie nu este una extrem de complicată, dar trebuie respectată cu stricteţe, astfel nu dă rezultate. Această cură se bazează exclusiv pe lichide, iar consumul proteinelor şi al grăsimilor este total interzis în această perioadă.

In 2006, Beyonce a apelat la dieta Master Cleanse pentru a arata impecabil in filmul "Dreamgirls". Ea a respectat cu strictele dieta si a consumat numai suc de lamaie, sirop de artar, apa si piper cayenne.

Dieta Master Cleanse, cunoscuta si sub denumirea "dieta cu limonada", este destul de usor de tinut dar, ca pentru orice dieta, trebuie sa iti asumi anumite riscuri atunci cand decizi sa te apuci de ea. Aceasta este de fapt o cura de detoxifiere bazata pe consumul de lichide, care nu trebuie sa fie tinuta mai mult de doua saptamani. Ideea de baza e sa consumi lichide in exces.

Asta poate fi periculos, intrucat o data cu toxinele sunt eliminate si vitaminele, asa ca trebuie sa o faci 'cu cap'. Nu ai voie sa consumi grasimi si proteine in perioada dietei. Programul are trei pasi: trebuie sa bei un ceai de plante cu efect laxativ dimineata, sa ai grija sa bei intre 6 si 12 pahare de limonada in timpul zilei, apoi din nou o ceasca de ceai laxativ seara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 sep, 2014
lorenu
oportunitate
Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
[email protected]
26 sep, 2014
nina
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]
26 aug, 2014
Ghiuri
sarac
le pretul actual al lamailor sigur vei saraci :-)
26 aug, 2014
maria
lamaie
cred ca faci gastrita, cel putin
01 sep, 2014
bill
Lamîile au un efect bazic in organism ,nu acid.
Cura de detoxifiere pe care am tinut-o 14 zile a avut doua urmari :
1.detoxfiere cu efectele cunoscute
2.am slabit cam 8 kg (nu am dorit acest lucru dar am recuperat)

aplicare pentru cei care doresc aceasta "cura":
1.O lamaie stoarsa in storcator (nu blender) intrun pahar de 250-300ml (se adauga si partea de fibre )
2.Se incalzeste apa plata 15-20 de SECUNDE si se toarna peste lamaia stoarsa si se amesteca cu o lingurita.
3.Se bea dimineata pe stomacul gol.
Efectele se vad in cateva zile.
2.
2.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ