Iată care este cea mai bună băutură pentru detoxifierea organismului. Face miracole

| 06 iun, 2014

În acest articol, va prezentam o reteta miraculoasa pentru o detoxifiere rapida. Dupa mai mult de zece ani de munca si de dezvoltare a unor diete si metode de detoxifiere, nutritionistul Ann Louise Gittleman i-a incantat pe toti adeptii de alimente sanatoase cu acest suc.

Autor al mai multor carti despre alimentatie sanatoasa si diete revolutionare si sfaturi despre castigarea energiei si restabilirea vitalitatii, Gittleman a inventat aceasta bautura pentru detoxifierea generala a organismului.

Bautura va avea culoarea rosie, iar ingredientele sale principale, afinele, ghimbirul si lamaia, vor da ficatului o putere speciala pentru a se curata de toxine si pentru a imbunatati astfel activitatea intregului organism.

Sa vedem cum se prepara si care sunt ingredientele pentru aceasta bautura miraculoasa:
- 9 pahare de suc ​​de afine;
- 1/2 lingurita de scortisoara;
- 1/4 lingurita de ghimbir tocat;
- 1/4 lingurita de nucsoara;
- 1 cana suc de portocale proaspat;
- 1/2 cana suc proaspat de lamaie;

Puneti sucul de afine intr-o oala si adaugati toate condimentele enumerate mai sus (scortisoara, ghimbirul si nucsoara). Fierbeti-le impreuna pentru aproximativ 15 minute si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei. Adaugati apoi sucul de portocale si lamaie. Puneti intreg amestecul in frigider si lasati sa se raceasca.

Secretul acestei bauturi consta in sucul ​​de afine care este un antioxidant extrem de puternic, dar si in celelalte ingrediente. De exemplu, ghimbirul curata extrem de bine sistemul digestiv, iar lamaia si portocala sunt pline de vitamine, in special vitamina C, care, asa cum am mai spus si alta data pe site-ul almeea.com, ajuta impotriva cancerului dar si a altor boli grave.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ