Întrebuinţări surprinzătoare ale MIERII. Cum să-ţi faci acasă BALSAM DE BUZE

| 09 apr, 2014

Mierea este delicioasa, o stim cu totii. Insa este la fel de  "delicioasa" si pentru pielea ta. Iata cateva utilizari surprinzatoare ale mierii, pentru ca pielea ta sa radieze de sanatate.

1. Ti se pare ca ai pielea aspra?

Amesteca ulei de masline si miere, in proportie de 1-1, si aplica crema densa pe corp. Apoi lasa sa actioneze 10-20 de minute. Rezultatele vor fi uimitoare si de lunga durata. Combina 2 linguri de miere, cu doua linguri de lapte. Solutia o poti aplica pe fata si o lasi sa actioneze 10 minute. Clateste apoi cu apa.

2. BALSAM DE BUZE

Amesteca o lingurita de miere cu 6 grame de ceara naturala, 10 picaturi de ulei esential de lamaie, doua picaturi de Vitamina E si 56 g de ulei de cocos. Amesteca si vei obtine o solutie densa, pe care o poti turna intr-o tavita cu forme, astfel incat sa obtii mai multe batoane.

Citeşte mai multe pe sfatulpărinţilor.ro.

Tag-uri: balsam de buze, miere
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ