Planta care vindecă alergiile pielii, acneea și multe alte probleme cosmetice

| 15 mai, 2014

Știai cât de sănătos este aloe vera? Află cum ce tratamente naturale îți poți face cu aloe vera, pentru păr și piele sănătoase și frumoase!

 

 

Proprietăți antialergice

Aloe vera este folosit în multe tratamente pentru piele, în cazul afecțiunilor precum eczeme, psoriazis și prurit, dar la fel de bine pot trata ciupiturile de insecte și alte reacții alergice, datorită proprietăților sale anti-alergice. Dacă vrei să calmezi mâncărimile, folosește un gel cu aloe vera cât mai natural.

Aloe vera te scapă de acnee

Planta este folosită și în tratamentele anti-acneice, deoarece calmează pielea înroșită și reduce inflamația mult. De asemenea, dacă folosești zilnic o cremă cu aloe vera, poți preveni apariția coșurilor sau pentru tratarea celor apărute deja.

Este foarte hidratant

Una dintre cele mai hidratante substanțe pe care le poți folosi pentru ten și corp este aloe vera. Mai mult, acesta redă în timp și elasticitatea pielii, astfel că încetinește și procesul de îmbătrânire.

Mai multe detalii, pe unica.ro.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ