Mai mulţi suporteri beţi au deranjat antrenamentul echipei Dinamo

| 06 sep, 2013

Antrenamentul de vineri dimineaţă al echipei Dinamo, desfăşurat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, a fost perturbat de mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului, acestea agresându-i verbal pe jucătorii formaţiei bucureştene, a declarat, pentru Mediafax, antrenorul Gheorghe Mulţescu.

"La antrenamentul de astăzi, de pe stadionul Dinamo, a fost un incident cu nişte suporteri care erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au început să înjure jucătorii şi să-i agreseze verbal, iar unul dintre ei a intrat pe teren. Din câte am înţeles, nu erau suporteri maghiari, erau români din Ardeal, care urmau să se întâlnească cu membrii galeriei noastre pentru meciul de diseară. Până a venit Jandarmeria a trebuit să ne descurcăm singuri", a spus Mulţescu, pentru MEDIAFAX.

Unul dintre jandarmii aflaţi la faţa locului a afirmat că suporterii au venit la Stadionul Dinamo într-un autocar înmatriculat în judeţul Cluj. În acesta se aflau aproximativ 40 de suporteri, iar unii erau sub influenţa alcoolului.

Fanii ardeleni au venit la Bucureşti pentru a asista la partida pe care echipa naţională a României o va susţine în această seară împotriva Ungariei, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Tag-uri: Dinamo, incident
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ