DINAMO, anunţ de ultimă oră

| 31 iul, 2014

Veste bună de la FC Dinamo Bucureşti. Echipa anunţă un parteneriat de imagine pentru sezonul 2014-2015 cu compania DOMO.

La conferinţa de presă prilejuită de lansarea acestui parteneriat,  au fost prezenţi Ionuţ Negoiţă, acţionar majoritar FC Dinamo, Kim Koellner, CEO Domo Retail, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Flavius Stoican şi fotbaliştii Valentin Lazăr, Dorin Rotariu, Ştefan Barboianu şi Kamil Bilinski.

Personajul Do şi logo-ul Domo vor fi prezente în campania de susţinere, ce cuprinde: logo-ul Domo pe echipamentele oficiale de joc ale echipei, spoturi pe ecranele de leduri şi bannere amplasate pe stadionul Dinamo la fiecare meci, macheta Domo în suplimentele distribuite la meciurile de acasă, branding Domo pentru panoul de presă Dinamo, precum şi banner online pe site-ul lui Dinamo.

'Prin susţinerea echipei Dinamo ne dorim, în primul rând, să le oferim clienţilor Domo pasionaţi de fotbal şansa de a se bucura de o experienţă unică atunci când urmăresc meciul echipei favorite. Fotbalul naşte pasiuni, ne-a demonstrat încă o dată Campionatul Mondial de Fotbal 2014. (...) Personajul mult îndrăgit Do va avea rolul de aduce laolaltă fanii Dinamo şi de a le da şansa să susţină împreună echipa Dinamo la fiecare meci al sezonului 2014-2015. În acelaşi timp, Do va avea rolul de a le insufla fanilor valori esenţiale precum prietenia, fair-play-ul, competitivitatea şi importanţa de a îşi uni forţele pentru a reuşi. Suntem mândri sa fim parteneri oficiali ai unei echipe atât de apreciată de clienţii noştri', a afirmat Kim Koellner, CEO Domo Retail.

Primul meci la care Domo a susţinut echipa Dinamo a fost cel de luni, victoria cu 4-0 împotriva Oţelului Galaţi în Liga I.

'Le urăm bun venit în marea familie alb-roşie noilor noştri parteneri de la Domo. Ne bucură faptul că unul dintre cei mai importanţi jucători din retailul specializat în ElectroIT din România s-a alăturat proiectului New Dinamo şi va fi lângă noi în acest sezon. Sperăm că parteneriatul dintre Domo şi clubul nostru să fie solid şi durabil, la fel ca toate proiectele derulate de FC Dinamo Bucureşti', a declarat Ionuţ Negoiţă, acţionar majoritar al clubului din Şoseaua 'Ştefan cel Mare'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ