Ionel Dănciulescu a trecut la costum. Liderul prezenţelor în Liga 1 va fi team-managerul echipei Dinamo

| 12 noi, 2013

Atacantul de 36 de ani a anunţat azi că se va retrage din fotbal şi că se va dedica muncii de team manager al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Ionel Dănciulescu va fi din iarnă noul team-manager al echipei Dinamo Bucureşti deşi a spus că mai putea continua cariera sportivă.

"A venit şi acest moment. Era inevitabil. Asta este, se întâmplă în viaţa oricărui fotbalist. Nu este o decizie uşoară, ci una foarte grea. Aveam mai multe variante, dar am hotărât sî mă retrag şi să mă retrag de la Dinamo. A fost ultima dorinţă a mea să joc ultimul meci de la Dinamo. E 100% hotărârea mea. Există viaţă şi după ce te laşi de fotbal, important e că voi rămâne aici, în cadrul clubului, unde mi-am dorit să rămân şi unde am stat şi ca fotbalist. Fără Dinamo nu aş fi ajuns la acest nivel. Vreau să le mulţumesc suporterilor, pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Fără sprijinul lor, al colegilor, al antrenorilor, al conducătorilor, n-aş fi ajuns în această postură. Viitorul meu a fost, este şi va fi legat de Dinamo. E o decizie luată de mine, acum cred că este momentul cel mai bun de a mă retrage. ", a declarat Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi de careu din fotbalul românesc, fiind al doilea marcator din istoria campionatului intern de fotbal, după Dudu Georgescu, cu 214 goluri. De asemenea, Danciu deţine recordul de prezenţe în Liga 1, 515 meciuri, fiind singurul care a depăşit borna de 500.

Originar din Slatina, Dănciulescu a debutat la Electroputere Craiova, unde a evoluat în perioada 1993-1995, apoi a trecut la Dinamo, pentru care a jucat în trei perioade: 1995-1997, 2002-2009 şi 2010-prezent. Celelalte formaţii pe care le-a reprezentat sunt Altay Izmir (1997-1998), Steaua (1998-2001), Shandong Luneng (2005) şi Hercules Alicante (2009-2010).

În echipa naţională de fotbal a jucat doar 8 meciuri, marcând de două ori.

- See more at: http://www.obiectiv.info/al-doilea-marcator-din-istoria-fotbalului-romanesc-ionel-danciulescu-se-retrage-va-fi-team-manager_23819.html#sthash.nuloGISD.dpuf

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ