Şeful galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, a fost reţinut

| 26 iun, 2014

Mihnea Valentin Ionescu, zis 'Profesorul', unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, a fost reţinut joi pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, el fiind acuzat de trafic de droguri şi deţinere de droguri pentru consum propriu.

Mihnea Ionescu a vândut unei persoane, în data de 25 iunie 2014, cantitatea de 39,78 de grame de cannabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vânzare, 38,98 grame de cannabis, precum şi o hârtie ce conţinea 4,33 grame de cannabis, conform DIICOT.

Totodată, el a fost depistat pe 17 aprilie cu 0,95 grame de cannabis.


În acelaşi dosar, procurorii l-au reţinut pe Alecsandru Aurelian Trandafir, acesta fiind acuzat că i-a vândut lui Mihnea Ionescu 79,84 grame de cannabis.

Preţul pentru un gram de cannabis, pe piaţa de profil din Bucureşti, variază între 30 şi 40 de lei.

Cei doi vor fi duşi la Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a fost desfăşurată de procurorii DIICOT, împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, având suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

În cauză, au fost delegaţi pentru efectuarea unor acte de urmărire penala şi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ