Dinamo a câştigat Cupa Campionilor Europeni la sabie masculin

| 10 mar, 2014

Echipa de sabie masculin a clubului Dinamo a câştigat, luni, în localitatea maghiară Godolo, Cupa Campionilor Europeni, după ce a dispus în finală de formaţia gazdă, Vasas Budapesta, cu scorul de 45-43.

La concurs au participat şase echipe, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Scrimă. În semifinale, elevii lui Mihai Covaliu au trecut de francezii de la Paupau, scor 45-38.

În finală, Tiberiu Dolniceanu a ieşit accidentat la 41-40 pentru Dinamo, iar pe planşă a intrat Iulian Teodosiu, care a dat ultimele patru tuşe pentru reprezentanta României.

Dinamo a evoluat în următoarea componenţă: Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţanu şi Alin Badea, ultimul fiind împrumutat pentru această întrecere de la Steaua. "Este un rezultat excelent pentru clubul Dinamo, care nu a câştigat pentru prima dată acest trofeu. Faptul că am câştigat Cupa Campionilor în compania unor echipe puternice demonstrează că avem viitor în acest sport", a declarat antrenorul Mihai Covaliu.

Tag-uri: Dinamo, scrimă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ