Negoiţă: Prioritar e să păstrez clubul în viaţă, nu am de unde să achit acţiunile de la Badea

| 14 mar, 2014

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, vineri, că prioritar în momentul actual este să ţină în viaţă clubul, precizând că deocamdată nu are de unde să achite ultima tranşă de un milion de euro pentru acţiunile cumpărate de la Nicolae Badea, în urmă cu un an.

Pentru acţionarul dinamovist prioritară este obţinerea licenţei pentru următorul sezon. "Uşor, uşor găsim soluţii. Vedem, deocamdată nu e de unde. Deocamdată prioritatea este să păstrăm clubul în viaţă. Ştie foarte bine cum a lăsat acest club. Nu e nicio problemă cu licenţa, e dosarul pregătit, mă străduiesc să fac rost de banii respectivi. La Dinamo s-au îmbunătăţit multe lucruri, dar mai e mult de lucru. Decoamdată ne concentrăm pe această problemă a licenţei", a declarat Negoiţă la DigiSport.

Potrivit www.prosport.ro, Ionuţ Negoiţă ar fi trebuit să-i achite fostului preşedinte al CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, suma de 1 milion de euro, până la 13 martie 2014, în contul acţiunilor cedate în urmă cu un an. Conform contractului încheiat între cele două părţi, Badea poate reintra în posesia celor 30 de procente dintre acţiuni pe care le deţinea din cauza nerespectării termenului de plată de către acţionarul Ionuţ Negoiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ