Dinamo-Steaua 1-1. Roş-albaştrii merg în finala Cupei României

| 17 apr, 2014

Steaua s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce terminat la egalitate returul din deplasare de la Dinamo, scor 1-1. Ros-albastrii vor intalni Astra Giurgiu in ultimul act al competitiei.

Dupa victoria clara din meciul tur (5-2), Steaua a dominat si mansa secunda, profitand si de tactica surprinzatoare aleasa de Flavius Stoican, care a inceput meciul fara niciun atacant veritabil.

Campioana Romaniei a avut nevoie de doar 15 minute pentru prima mare ocazie la poarta lui Balgradean, insa sutul lui Popa s-a dus milimetric pe langa bara.

Steaua a deschis in cele din urma scorul in minutul 22, cand Chipciu s-a intors excelent cu fata spre poarta si a pasat perpendicular spre Tanase, care l-a invins pe Balgradean cu un sut plasat langa bara.

Chiar si dupa marcarea golului, Steaua a fost echipa mai periculoasa, iar pana la pauza scorul putea lua proportii.

Sanmartean a trimis elegant cu efect in minutul 26, dar Grecu a scos din fata portii, pentru ca Parvulescu sa traga si el putin pe langa in minutul 32, din centrarea lui Popa.

Meciul a avut o desfasurare similara si in partea secunda, cand echipa lui Reghecampf a ratat cu seninatate ocazie dupa ocazie.

Parvulescu, Popa si Pintilii au scapat singuri cu portarul, insa de fiecare data s-au pierdut cu firea si tabela a ramas intacta.

In schimb, Dinamo si-a creat prima mare sansa de gol abia in minutul 73, dupa un sut trimis de Bilinski pe care Tatarusanu l-a scos excelent in corner.

Finalul de meci i-a apartinut lui Dinamo, iar Matei a stabilit scorul final in minutul 86, cu un sut imparabil din 12 metri.

In finala programata pe 23 mai, Steaua va intalni Astra Giurgiu pe National Arena.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ