Marcel Ciolacu, despre întâlnirea Nicuşor Dan-Orban-Iohannis: La Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie

| 24 sep, 15:27

"Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această onorabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o. Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?", a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit RomâniaTV.net.

Premierul Ludovic Orban şi candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş, Klaus Iohannis apreciind că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente.

Citeşte şi Nicuşor Dan, despre ajutorul acordat lui Mihai Mitrache: Am luptat pentru ideea de justiţie. A fost un mare abuz

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ