Gitenstein, membru în Comitetul Fondului Proprietatea

| 24 apr, 2013

Fostul ambasador american la Bucureşti, Mark Gitenstein, a fost numit membru interimar al Comitetului Reprezentanţilor în Fondul Proprietatea.

"Comitetul Reprezentantilor a decis prin Hotararea nr. 13/23 Aprilie 2013 numirea Domnului Mark Henry Gitenstein ca membru interimar. Numirea isi va produce efecte de la data inregistrarii la Registrul Comertului. Franklin Templeton Investment Management Limited United Kingdom, Sucursala Bucuresti in calitate de administrator unic si societate de administrare a investitiilor Fondului Proprietatea SA informeaza ca Dl. Cristian Busu a demisionat in data de 19 Aprilie 2013 din functia de membru al Comitetului Reprezentantilor al Fondului", se arată într-un comunicat al Fondului Proprietatea.

Comitetul Reprezentantilor are rolul de a supraveghea activitatea administratorului Fondului Proprietatea, compania americană Franklin Templeton.

Comitetul mai are trei membri care sunt reprezentanţi ai celor mai mari acţionari ai Fondului Proprietatea. Principalul acţionar al Fondului, Elliottt Associates, este reprezentat de Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank, şi de Piotr Rymaszewski, directorul general al societăţii de administrare a investiţiilor Octava NFI din Polonia. Al doilea cel mai mare acţionar al Fondului, City of London, este reprezentat în Comitet de Julian Healy.

După ce şi-a încheiat mandatul de ambasador, Mark Gitenstein s-a întors în Statele Unite unde s-a reangajat la compania de avocatură Mayer Brown, în funcţia de consilier.


 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ