Mascaţii percheziţionează casa lui Viorel Lis. Se caută un salon de masaj erotic

| 29 apr, 2014

Marţi dimineaţă, oamenii legii au demarat percheziţii la 16 adrese. Descinderile îi vizează pe membrii unei reţele suspectate de proxenetism şi prostituţie de lux, care funcţiona sub paravanul unor saloane de masaj erotic, au declarat, marţi, oficiali din Poliţia Capitalei. Potrivit România Tv, una din locuinţele percheziţionate, în care funcţiona un salon de masaj erotic, aparţine fostului primar al Capitalei, Viorel Lis.

Mascaţii au descins, marţi dimineaţă, la 16 adrese, printre care şi la locuinţa fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Casa fostului edil-şef percheziţionată de mascaţi se află pe Str. Tunari nr. 15. La această adresă funcţiona un salon de masaj erotic.

Peste 30 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei, doar la una dintre adrese fiind găsite 12 tinere.

Potrivit anchetatorilor, tinerele primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte.

Fostul primar a declarat că nu ştie ce caută mascaţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 apr, 2014
Ioana
Nu toate saloanele sunt paravan pentru prostitutie http://www.masajerotic.org

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ