Meciul Grecia - România va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg

| 04 sep, 2014

Meciul de fotbal Grecia - România, care va avea loc duminică 7 septembrie, în preliminariile Euro 2016, va fi arbitrat de o brigadă engleză, avându-l la centru pe Mark Clattenburg, a anunţat UEFA.

Arbitrii asistenţi sunt Michael Mullarkey şi Simon Beck, arbitrii asistenţi adiţionali - Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă - Simon Bennett.

Delegat UEFA va fi olandezul Martin Sturkenboom, iar observator UEFA pentru arbitri, germanul Eugen Strigel.

Mark Clattenburg a condus meciul Olanda - România (4-0), disputat pe 26 martie 2013 în preliminariile CM 2014. El a condus şi partida dintre Steaua şi formaţia olandeză Twente Enschede (0-1), pe 16 februarie 2012, la Bucureşti, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League.

Clattenburg a arbitrat în această vară meciul din Supercupa Europei dintre Real Madrid şi FC Sevilla (2-0).

Primul meci al tricolorilor în preliminariile Campionatului European din 2016, Grecia - România este programat pe 7 septembrie, de la ora 21,45, la Pireu, cu porţile închise.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ