Mediafax Group a intrat oficial în insolvenţă

| 16 dec, 2014

Tribunalul Bucureşti a admis marţi cererea Mediafax Group de a intra în insolvenţă. Administrator judiciar provizoriu a fost desemnat KPMG Restructuring SPRL, iar prima şedinţă a adunării generale a creditorilor va avea loc pe 2 martie 2015.

"Admite cererea debitorului S.C. Mediafax Group S.A. În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă deschide procedura generală împotriva debitorului S.C. Mediafax Group S.A", se arată în soluţia instanţei, citată de Gândul.

Termenul limită de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la sentinţa de deschidere a procedurii este de 10 zile de la notificare, iar termenul de soluţionare a opoziţiilor nu va depăşi 5 zile de la data expirării termenului de depunere a acestora.

Data de 2 februaruie 2015 este termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului, iar 23 februarie este termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului preliminar de creanţe, data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor fiind 2 martie, a decis instanţa.

Administratorul judiciar provizoriu KPMG Restructuring SPRL va avea o remuneraţie provizorie de 5.000 lei din averea debitorului.

Citeşte şi: Trei persoane, arestate preventiv în dosarul Mediafax Group

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ