Procurorii cer în instanţă arestarea a patru persoane implicate în dosarul Mediafax Grup

| 12 dec, 2014

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor solicita vineri judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti arestarea preventivă a patru persoane implicate în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Grup.

Este vorba de Roxana Grigoruţă, Dana Cozac (director financiar), Dragoş Chiş (avocat) şi Sorin Dinu.

Cei patru au fost reţinuţi joi, după mai multe ore de audieri la sediul Parchetului General.

Poliţiştii şi procurorii au efectuat joi dimineaţa 14 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la sediile mai multor societăţi comerciale din domeniul media, printre care şi Mediafax Grup, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La acţiune au participat aproape 100 de poliţişti din cadrul unităţilor centrale ale Poliţiei Române.

Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, efectuează cercetări cu privire la un grup de firme din domeniul media bănuite de implicare în săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Acţiunea vine după ce, săptămâna trecută, au fost arestate preventiv 11 persoane acuzate de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul MediaPro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ