BOMBĂ! Deontologul Lucian Mândruţă a fost deconspirat. Pentru cine lucrează acesta

| 25 noi, 2014

Protejat ani la rând de catre toate guvernele care s-au perindat la conducerea ţării din anul 1995, Adrian Sârbu se confruntă în aceste zile cu mari probleme.

Omul de afaceri este suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi eludat statul prin mai multe firme. Autorităţile au declanşat o anchetă de proporţii, cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presa Mediafax fiind interogaţi la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti. Oamenii se tem pentru viitorul lor şi al familiilor, angajaţii picând la mijloc între interesele financiare ale lui Sârbu şi legislaţia statului român, scrie Activenews.ro.

Dosarul instrumentat este unul complex. Procurorul de caz i-a chemat la audieri pe toţi cei care au semnat, în calitate de beneficiari, contracte cu cateva firme, printre care se află SC RETAIL EUROPE CONSULT SRL, SC EASTFIELD PROD SRL sau PRODUKTIV COMPLET MANAGEMENT SRL. Chiar dacă oamenii scriau pentru publicatiile Mediafax acest lucru nu era specificat pe contractul de Drepturi de Autor, însă atât ziariştii cât şi anchetatorii ştiu că în spatele acestor firme de apartament se află Adrian Sârbu. Se pare că mogolul media nu a platit niciun impozit sau taxă pentru aceste contracte timp de mai mulţi ani, prejudiciind bugetul statului cu câteva milioane de euro.

Negocieri eşuate cu Ponta

În urmă cu câteva luni Adrian Sârbu a încercat să scape de aceste probleme, dorind să obţină o scutire de taxe chiar de la Victor Ponta, şeful Guvernului României. A mers personal la Palatul Victoria, gest facut doar în cazuri de maximă importanţă. Sârbu a fost refuzat şi îndemnat să îşi achite toate taxele, chiar dacă patronul media i-a spus primului ministru că îl face Preşedintele României! Nu este vorba de nicio exagerare, acestea au fost cuvintele celui care adoră să i se spună „Dumnezeu”. A fost momentul declanşării furiei lui Sârbu, care a pus la bătaie toate instrumentele media pentru a-l discredita pe Victor Ponta. In luptă au fost folosite toate publicatiile trustului, de la agentia de presă Mediafax, la Gândul.info şi siteul Prosport.

Iată doua derapaje grave din trustul Mediafax, care îi discreditează pe autori:



Agenţia de presă Mediafax aruncă în piata, pe 13 noiembrie, cu trei zile înaintea turului 2 al alegerilor prezidenţiale , o adevărată bombă. Momentul a fost ales pentru că sociologii arată că o mare parte din nehotărâţi înclină balanţa într-o parte sau alta cu 2-3 zile înainte de alegeri.

Cine se ascunde în spatele lui Lucian Mândruţă

Acesta este omul pentru care lucrează „deotologi” ca Andreea Esca (The One), Cristian Tudor Popescu (Gândul), Claudiu Pândaru (Gândul), Lucian Mândruţă (La Ştiri), Alex Livadaru (La Ştiri), Costin Ştucan (Prosport) sau Cristian Hoştiuc (Ziarul financiar).

Mediafax Group deţine mai multe publicaţii şi siteuri, printre care: gandul.info, prosport.ro, promotor.ro, Ziarul financiar, Agentia de Presa Mediafax, Business Magazin, The One, CSID sau descopera.ro

În curând, Adrian Sârbu urmează să îşi lanseze, tot printr-un interpus, o nouă televiziune cu care speră, probabil, să îşi mai cumpere câţiva ani de libertate. Omul din acte este Lucian Mândruţa, cel care a revenit sub aripa lui Sârbu dupa un periplu la trustul Intact. Acesta va conduce televiziunea „La Ştiri”, cu sediul în clădirea Mediafax Group din strada Aurel Vlaicu 62-66.

La îndemnul lui Sârbu, Lucian Mândruţă a devenit unul dintre criticii aprigi ai lui Ponta. Una dintre afirmatiile dure la adresa prim-ministrului se referă la calitatea sa de familist. Nimic mai adevărat, Ponta nu este un exemplu în acest sens, însă trebuie să îi reamintim lui Lucian că în momentul în care a venit la Mediafax Group a cerut imperativ ca şirile referitoare la adulterul său să fie scoase de pe toate siteurile din trust. Este vorba despre escapada din anul 2010, când fostul prezentator de la Antena 1 a fost surprins de paparazzi alături de amanta pe un câmp din Mogoşoaia!

Citeşte şi: Lucian Mândruță, mesaj cu gust amar pe Facebook

Imunitatea lui Sârbu

Se spune că imunitatea sa în faţa legii vine din vremurile tulburi ale Revoluţiei, Sârbu având încă în posesie mai multe filme care ar putea face lumină în legatura cu ceea ce s-a intamplat în 1989 şi, totodată, ar putea compromite mai multe persoane cu mare greutate in viaţa publica din România. Dovada ca a fost un apropiat al lui Saul Bruckner, cunoscut maselor drept Silviu Brucan, este faptul că fostul propagandist comunist, agent KGB şi conducător al defunctului „Scânteia”, a realizat timp de 10 ani, între 1996 si 2006, emisiunea „Profeţii despre trecut” la Pro TV.

Citeşte şi:  Profeţia lui Silviu Brucan despre Klaus Iohannis

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
QCD
Wtf ...
are u wee shitty boy btw? Who's givin' ye money ? Is the smiling reptile behind the bars your master ? Do ye realise where are ye, what's your level compared to any of those ye dared to mention ?
27 noi, 2014
ion
Nu stiu pt cine lucreaza Lucian Mandruta...dar stiu SIGUR pentru cine lucrati voi !!!! Pentru fostul securist care a pus laba pe conturile securitatii lui Ceausescu ,puscariasul DAN VOICULESCU ! LA MULTI ANI CU EXECUTARE !!!! SE ZVARCOLESTE DE DISPERAREEEEEEEEEE !!!!!!!!!! Va da ordine sa aruncati cu cacat si mai tareeeeeeeeeee !!!!!!!!
26 noi, 2014
Dumnezeu
Oare ale cui slugi sunt piţigoii de la ActiveNews ?
25 noi, 2014
trolu
mândruţă...
...este de dreapta... sluga lui sîrbu de dreapta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ