Medic francez: În cei 20 de ani de experienţă în chirurgie plastică, nu m-am confruntat cu o astfel de situaţie

| 03 noi, 23:30

O echipă de medici francezi au vizitat marți cinci spitale din Capitală, unde sunt internați răniții din urma incendiului izbucnit vineri la clubul Colectiv din București. Într-o conferință de presă susținută după vizită, medicii au declarat că se află în fața unei situații fără precedent, informează digi24.ro.

„Este o situaţie cu totul extraordinară, o situaţie rar întâlnită. În cei 20 de ani de experienţă în chirurgie plastică, nu m-am confruntat cu o astfel de situaţie, cu un număr atât de mare de pacienţi trataţi simultan”, a declarat Marc Chaouat, reprezentant al Societății franceze de studiere și tratare a arsurilor.

În acest context, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că orice ajutor primit este binevenit. 

„Orice ajutor pe care îl primim este binevenit. Se fac toate eforturile indiferent de costuri. Procedurile de identificare în spitale s-au întâmplat deja şi practic nu mai sunt pacienţi neidentificaţi”, a spus ministrul Sănătății.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ