Meleșcanu către Iohannis: vei lua plasa

| 04 oct, 2014

Ape tulburi se întrevăd pentru candidatul Alianței Creștin Liberale ACL, Klaus Iohannis, la Prezidențiale! Pe lângă lipsa de susținere din partea fostului premier, Emil Boc, pentru că PNL și PDL încă sunt la cuțite pentru Palatul Cotroceni, precum și pierderea sprijinului din partea lui Crin Antonescu datorită trădării pe care edilul Sibiului i-a adus-o fostului lider PNL, și liberalii l-au părăsit pe prezidențiabilul ACL! Motiv pentru care Teodor Meleșcanu a tras linia: Klaus Iohannis va lua plasă!

În cadrul unui interviu pentru Ziare.com, Teodor Meleșcanu a declarat că printre cei care au strâns semnături pentru candidatura sa la președinție sunt și membri ai PNL. Simpatizanții liberali au considerat că cel mai potrivit candidat pentru ei este Teodor Meleșcanu și nu Klaus Iohannis, potrivit fostului director SIE.

„Oamenii din filiale și organizații de tineret sunt cei care au strâns semnături pentru mine. Anumiți oameni or fi strâns și pentru partid, că aveau sarcina, dar au considerat că Meleșcanu este cel mai bun candidat pentru președinte”, a afirmat fostul director SIE. Iar acest lucru reprezintă o mare trădare adusă Președintelui PNL, Klaus Iohannis, pentru că este scos la liman faptul că liberali au fost obligați de circumstanțe să-l desemneze pe primarul de la Sibiul lider PNL.

Uniunea Social Liberală, uniune formată din Victor Ponta și Crin Antonescu, a fost ruptă de către fostul Președinte al PNL pentru a-l impune pe Iohannis în Guvern. Însă forțarea ruperii alianței de succes PSD-PNL-PC de către Antonescu a avut o consecință nefastă pentru fostul lider PNL – Iohannis i-a furat lui Crin Antonescu locul în lupta pentru Palatul Cotroceni. Și astfel, roata trădărilor tot se rotește în cadrul PNL-ului, pentru că liberalii nu mai vor să fie supuși presiunilor și deciziilor impuse.

Crin Antonescu, după trădarea dureroasă a lui Klaus Iohannis, nu s-a înrolat în cursa pentru Palatul Cotroceni alături de edilulul Sibiului, pentru că fostul lider liberal încă nu este convins dacă Iohannis este potrivit pentru a fi Președintele României. Și asta după ce Crin l-a susținut fervent pe Iohannis, din 2009 până în această vară, de la premier până la vicepremier. Totodată, și Klaus a declarat că relația cu Crin este una distantă, destul de rece.

De altfel, și edilul PDL, Emil Boc, a declarat în repetate rânduri că nu îl susține pe Klaus Iohannis, pentru că acesta nu a vrut ca PDL să dea mâna cu liberalii și că „rănile războiului PNL – PDL nu s-au cicatrizat”. Această declarație a lui Boc vine în contextul în care Iohannis cerșește susținerea fostului premier, pentru a câștiga atât sprijinul lui Traian Băsescu, cât și electoratul Președintelui.

Klaus Iohannis rămâne astfel fără sprijin din partea celor care ar fi putut să pună bazele urcușului Președintelui PNL la Palatul Cotroceni. Tădările din trecut ale lui Iohannis revin în prezentul greu în care foștii aliați îi sunt dușmani. „România lucrului bine făcut” se poate dovedi a fi până-n final pentru Iohannis „trădarea lucrului nemeritat!”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ