Vasile Blaga: Avem nevoie de un preşedinte care să poată reconstrui această ţară

| 04 oct, 2014

Liderul PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sâmbătă, la mitingul electoral de la Craiova, că România are nevoie de un preşedinte care să demonstreze că va putea reconstrui această ţară, iar acesta este candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Blaga a spus că, în timp ce judeţele şi oraşele din Oltenia şi din sudul ţării sunt pe primele locuri pe ţară în ceea ce priveşte numărul de şomeri, Iohannis, în calitate de primar, a reuşit ca în Sibiu să nu mai existe şomaj.

'Sibiul este un oraş înfloritor, iar Teleormanul este pârjolit de lăcustele lui Dragnea. Proiectul nostru este România lucrului bine făcut. Vrem o Românie fără circ, fără atâta vorbărie, dar pentru asta avem nevoie de un preşedinte care să convingă românii prin fapte, nu prin vorbe, avem nevoie de un preşedinte care să demonstreze că va putea reconstrui această ţară, că o va putea occidentaliza. Klaus Iohannis a creat zeci de mii de locuri de muncă în Sibiu şi a eliminat şomajul. Victor Ponta numai în acest an a distrus 100.000 de locuri de muncă. Klaus Iohannis a adus investitori şi români şi străini la Sibiu. De Ponta investitorii fug ca dracul de tămâie', a afirmat preşedintele PDL.

Potrivit acestuia, se poate lucra foarte bine cu Klaus Iohannis dacă eşti un om de cuvânt, dacă eşti punctual, dacă duci proiectul până la capăt, însă 'lucrezi rău cu el dacă îţi baţi joc şi de proiecte şi de oameni şi de timp, pentru că nu are nevoie de palavragii lângă el'.

El a adăugat că, atunci când a propus, iar Iohannis a fost de acord ca primul miting din campania electorală să se desfăşoare la Craiova, ştia cât de 'hotărâţi' sunt oamenii de aici, însă nu se aştepta să se adune 'peste 25.000'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ