ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ana Birchall: România are nevoie de un nou model de preşedinte

| 04 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Deputatul PSD de Vaslui, Ana Birchall a declarat sâmbătă că România are nevoie de un nou model de preşedinte, care uneşte românii, aşa cum este Victor Ponta.

'Ultimii 10 ani au fost marcaţi de scandalul, dezbinarea şi ura promovate de Traian Băsescu şi susţinătorii săi. Klaus Iohannis este continuatorul regimului Băsescu, înconjurându-se de aceiaşi oameni care au promovat regimul Băsescu - Boc, dar şi de cei care au trădat proiectul USL şi voturile celor 7,4 milioane de români. În acest moment, România are nevoie de un alt model de preşedinte, un preşedinte pentru români, mândru că este român şi care uneşte românii', a precizat Ana Birchall.

Aceasta a amintit că, în calitate de premier, Victor Ponta 's-a ţinut de cuvânt returnând salariile şi pensiile tăiate de Băsescu şi de Boc', a creat locuri de muncă, a redeschis spitale, a majorat ajutoarele sociale, a crescut salariul minim, a scăzut TVA la pâine şi a scăzut CAS-ul, în timp ce investiţiile şi rezultatele din agricultură din ultimii ani au început să dea din nou speranţa că România poate redeveni grânarul Europei.

'Premierul Victor Ponta, în rol de lider politic regional, a scos ţara din izolare şi a redeschis uşile partenerilor şi prietenilor noştri. România şi-a asumat, prin vocea premierului Ponta, responsabilitatea de a ajuta la obţinerea păcii în această zonă a Europei. România este privită, astăzi, drept o ţară puternică în regiune, un partener serios, pe care atât SUA, cât şi statele europene se bazează. Cu Victor Ponta, facem vocea României auzită în lume. Noi facem, ceilalţi doar distrug. Reducem taxe, creştem investiţiile în educaţie, sănătate şi apărare. Lăsăm justiţia independentă. Susţinem independenţa energetică a României. Ne-am ţinut de cuvânt, iar toată munca din aceşti ultimi ani a început să dea rezultate', a mai afirmat Birchall. 

Parlamentarul PSD susţine, totodată, că PSD condus de Victor Ponta a făcut mai multe pentru economie decât regimul Băsescu - Boc şi a arătat că susţine un alt model de preşedinte.

'Preşedintele trebuie să fie util, să unească instituţiile, să îi adune pe toţi la aceeaşi masă. România trebuie să fie din nou unită! România are nevoie mai mult decât oricând de o nouă Mare Unire, care să ne permită să construim pentru viitor. După 10 ani de scandal, război politic şi social, după 25 de ani de tranziţie, avem nevoie de un preşedinte care să readucă pacea în societate şi care să ne unească pentru un proiect naţional. Certitudinea pe care o oferă Victor Ponta românilor este stabilitatea, reclădirea ţării, munca şi siguranţa, după un deceniu de ceartă şi scandal', subliniază parlamentarul social-democrat.

Ana Birchall a mai afirmat că Marea Unire pe care o promovează Victor Ponta înseamnă 'ştergerea frontierelor dintre noi, înseamnă o Românie puternică, cu un stat de drept consolidat, cu o economie 'de top' în Europa de Est, care să-şi maximizeze potenţialul pe care-l are în regiune, de a deveni un Hub industrial, o poartă de deschidere a Asiei către Europa, cu o societate care preţuieşte munca şi distribuie bunăstarea în mod echilibrat, nu doar pentru un grup privilegiat şi clientelar'.

'Aşa cum Băsescu n-a câştigat niciodată alegerile prezidenţiale în Vaslui, sunt încrezătoare că şi de data aceasta vasluienii vor acorda votul candidatului care merită încrederea si respectul lor şi îi vor taxa pe ceilalţi candidaţi care nu vor altceva decât continuarea regimului Băsescu', a conchis deputatul PSD de Vaslui Ana Birchall.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ