ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Elena Udrea: Sunt singura care poate da şansa românilor la demnitate

| 04 oct, 2014

ALEGERRI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele PMP, Elena Udrea, şi-a început sâmbătă turneul electoral la Drobeta Turnu-Severin, unde se desfăşoară a VIII-a ediţie a manifestării culturale 'Toamna severineană'.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Am ales să încep drumul spre Cotroceni din judeţul Mehedinţi întrucât sunt cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu-Severin şi am aici cea mai puternică organizaţie. În mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale am sprijinit proiecte locale în valoare de peste 120 milioane euro', a precizat, pentru AGERPRES, Elena Udrea.

Ea a arătat că prin programul său politic 'România frumoasă' va continua să militeze pentru recunoaştea economiei naţionale, printre priorităţi regăsindu-se şi industrializarea Mehedinţiului şi a celorlalte judeţe ale ţării.

'Recunosc, nu sunt perfectă, dar am lăsat ceva în urmă. Românii au dreptul la o viaţă decentă, la un sistem de sănătate performant, bazat pe realităţi concrete, la un învăţământ situat la nivelul celorlalte ţări din lume, fără amestecul politicului. De toate acestea este nevoie pentru a construi un stat de drept funcţional. Sunt singura care poate oferi şansa românilor la demnitate şi democraţie reală. Am încredere în români', a susţinut Udrea.

Ea a completat că, pentru a aduce la îndeplinire aceste obiective din poziţia de viitor preşedinte al României, este nevoie să fie schimbată structura Parlamentului şi să se configureze un guvern 'cu adevărat de centru-dreapta, responsabil'.

'Dacă voi ajunge preşedintele României nu voi coabita cu prim-ministrul Victor Ponta. (...) Nu am acum în vedere un nume al viitorului prim-ministru, dar pot să vă dezvălui profilul său: eventual să nu facă parte din clasa politică, să aibă experienţă, să cunoască cum să promoveze toate domeniile de activitate, să depolitizeze instituţiile de stat, să înceapă demersurile pentru modificarea Constituţiei României', a spus preşedintele PMP.

Alături de Elena Udrea la întâlnirea cu organizaţia şi simpatizanţii ai PMP au mai fost prezenţi Adrian Rădulescu,Gelu Vişan, Aurelian Pavelescu, Eugen Golea, Ruxandra Dragomir, Cristian Petrescu şi Ştefan Vlaston.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
Anca
PE BLONDA O VREM PRESEDINTE!
PE DOAMNA UDREA O VREM PRESEDINTE, DOAR NU PE VANZATORUL DE COPII (IOHANNIS) SAU PE PROCUROAREA COMUNISTA (MACOVEI) .MITOMANUL DE PONTA SE VREA PRESEDINTE? NICIO SANSA DOMNULE PONTA, POATE IN RUSIA, INCERCATI SA CANDIDATI ACOLO, POATE AVETI SANSE MAI MARI CA TOT TINETI CU EI IN CEEA CE PRIVESTE CONFLICTUL LUKOIL IN LOC SA TINETI CU ROMANIA.
10 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Udrea singura care se gadeste la viitorul romanilor. Votati PMP.
Elena Udrea semneaza pactul pentru o justitie independenta, ceea ce inseamna ca dupa alegererile prezidentiale sa nu se modifice atributiile principalelor institutii ale Justitiei. Este de apreciat faptul ca aceasta isi doreste ca toate institutile sa se lupte pentru ceea ce s-a câştigat în ultimii 10 ani.Sunt mandra ca cel putin un candidat are puterea de a semna acest pact, atat de important pentru Romania. In timp ce domnul Ponta vrea sa ingroape tot ce merge in Romania si mentionez aici "Lukoil" punand propriile interese in fata intereselor tarii si a cetatenilor, Udrea ne demonstreaza ca are un interes desavarsit pentru binele romanilor si pentru binele aceste tari. In timp ce domnul Ponta face plangeri la Lukoil (asta insemnand sa ramana mii de oameni de locuri de munca si fara salarii), doamna Udrea a ajutat 1284 de IMM uri cu fonduri Regio, generand astfel peste 17 000 de locuri de munca. Si acum intrebarea este: Pe cine alegem sa ne fie Presedinte?
04 oct, 2014
agnnes20
ce a facut aceasta Doamna( Duduie) , pentru Romania ca sa o reprezinte, pentru ca romanul sa stie de ce o alege ... ma rog sa stim si noi pentru ce votam, pentru ca demnitate avem si fara acesti alesi care nu au pic de jena sau rusine ...
05 oct, 2014
Mihnea Viteazu
In schimb stim ce a facut Plagiattore si pentru asta NU trebuie sa-l votam!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ