REACŢIA Elenei Udrea după ce Bercea Mondial a acuzat-o că i-ar fi dat un ceas cu diamante

| 07 oct, 2014

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, îi răspunde lui Bercea Mondial, care a acuzat-o că i-ar fi dat un ceas cu diamante!

Udrea susţine că nu-l cunoaşte pe interlop şi nici pe vreun alt membru al familiei sale şi că totul este o telenovelă.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost DENUNŢATĂ de Bercea la Parchet

„Nu vreau să jignesc o etnie, sa spun mai mult decat că nu l-am cunoscut niciodata pe Bercea Mondialul. Aceasta telenovela cu nume predestinate, gen Izaura si altceva, conceputa in studio-ul de film Intact, nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu mine. Nu cunosc acest personaj, pe nimeni din familia lui si ma felicit ca nici macar tangential n-am cunoscut astfel de personaje. Nu mi imaginez ca cineva ia in serios declaratiile unui infractor”, a declarat Elena Udrea.

Mai multe, pe romaniatv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 oct, 2014
AMALIA ISTRATE
Niciun diamant !
Niciun diamant sau vreun ceas cu diamant nu ar fi acceptat blonda de la familia Anghel! Ce naiba? Despre ce vorbim? Chiar sa nu aiba bani de-un ceas si sa ii ceara acestui Bercea? Sa fim seriosi!
10 oct, 2014
ANCA
IZAURA SI BERCEA MONDIAL
Mai nou, suntem asaltati de aceasta doamna Izaura si de tot ce afirma dansa pe la toate posturile de televiziune. Doamna Izaura nu face decat sa arunce niste vorbe fara nicio dovada. Ne-am saturat de oameni care vorbesc fara nicio dovada sau fara martori prezenti cand doamna Udrea ar fi primit ceasul.
10 oct, 2014
Mirela Ungureanu
CHIAR CREDETI CA DOAMNA ELENA UDREA AVEA NEVOIE DE CEAS CU DIAMANTE?
CHIAR CREDETI CA DOAMNA ELENA UDREA AVEA NEVOIE DE CEAS CU DIAMANTE? CINE ESTE DOMNUL ANGHEL? VREO PERSONALITATE MARCANTA? Cine este aceasta doamna Izaura Anghel? Ce relevanta are ce spune o doamna necunoscuta de nimeni despre un presedinte de partid? E rusinos, si mai ales ca scoateti in evidenta aceste lucruri in plina campanie electorala. Scrieti domnilor un articol si despre proiectele doamnei Udrea. Nu ne mai mintiti atat cu doamna Izaura. E rusinos. Nu credem ca doamna Elena Udrea s-ar preta sa ceara un ceas.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ