Elena Udrea a fost DENUNŢATĂ de Bercea la Parchet

| 06 oct, 2014

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a depus, luni, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, un denunţ împotriva Elenei Udrea. Fiica interlopului, Izaura, spune că în denunţ tatăl său susţine că i-a oferit preşedintelui PMP un ceas de aur cu diamante.

Izaura Anghel a declarat, luni, că tatăl său, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a făcut denunţ împotriva Elenei Udrea, informează România TV. Interlopul s-a prezentat, în jurul prânzului, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, unde ceruse să aibă o discuţie cu procurorii.

Izaura susţine că în 2009 Elena Udrea i-a cerut lui Bercea un ceas cu diamante, pe care l-a şi primit de la Bercea. Fiica interlopului nu a precizat, însă, ce context a fost făcută solicitarea.

Citeşte şi: Elena Udrea a dezvăluit motivul separării de Dorin Cocoş

Acelaşi lucru l-a lăsat şi Bercea să se înţeleagă când a fost întrebat de jurnalişti de ce a venit la Parchet: "Că la Elena Udrea îi plăceau foarte mult ceasurile cu diamante".


Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ