ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Elena Udrea răspunde acuzaţiilor Monicăi Macovei: E ipocrizie

| 07 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a răspuns acuzaţiilor recente pe care i le-a adus Monica Macovei, liderul PMP afirmând, într-un interviu pentru ziare.com, că Macovei nu este în măsură să judece modul în care şi-a dobândit ea averea şi cum îşi finanţează campania electorală, din moment ce a beneficat de o finanţarea consistentă pentru campania la europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Afirmaţia vizată de Udrea a fost făcută de Monica Macovei tot într-un interviu pentru ziare.com. "Poporul roman s-a saturat sa fie mintit, pacalit si inselat, sa i se calce demnitatea in picioare si ma indoiesc ca va vrea sa voteze un candidat precum dna Udrea. Ma intreb de unde are acesti bani? Nu cred ca a fost de-a lungul anilor un exemplu de integritate, cinste, moralitate, de seriozitate pentru electorat", declara Macovei în urmă cu câteva zile.

"Din pacate, doua femei in competitie nu au loc. Cel putin, doamna Macovei. Eu am loc de toata lumea. Mi se pare o ipocrizie sa judeci si partidele si candidatii in felul acesta, cata vreme doamna Macovei a avut atatea afise, atatea panouri, atatea bannere cum n-am vazut la nimeni in toata tara la europarlamentare", a ripostat Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderul PMP îi întoarce întrebarea Monicăi Macovei şi o acuză de ipocrizie, în condiţiile în care Macovei ridică dubii legate modul de finanţare a partidelor, dar beneficiind din plin de aceast. "Intrebarea mea este de unde a avut dansa acesti bani? Cum si-a finantat campania, cum si-o finanteaza acum? La Miscarea Populara este foarte greu cu campania. Dar incercam, cu contributii de la membri, cu ce mai pot sa sustin eu ca si candidat. Atat timp cat accepti sa candidezi pentru un partid care cheltuie niste bani pentru tine si nu ii intrebi de unde aveti bani sa imi finantati voi campania, mi se pare o mare ipocrizie sa te intorci apoi sa spui ca partidele se finanteaza nu stiu cum", a mai spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Mama şi soţia lui Victor Ponta dezvăluie sacrificiile pe care le face prezidenţiabilul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
Anca
Procuroarea comunista vs Blonda
Procuroarea comunista vs Blonda ! DUELUL DOAMNELOR: Monica Macovei nu prezinta interes pentru Elena Udrea deoarece nu va avea nici macar 3% in noiembrie, asadar Macovei nu are nicio treaba cu romanii si politica. A fost doar o profitoare, a tradat si Presedintele si pe Blaga. Macovei nu are scrupule, este instabila mai nou si mincinoasa, promite, dar nu se tine de cuvant. Si in plus sa ne amintim ce avere impresionanta are doamna Macovei:Monica Macovei are o situatie imobiliara demna de laudat. Ea are cinci proprietati imobiliare, din care: trei apartamente, toate in Bucuresti, o casa in Corbeanca si o casa de vacanta in Constanta.
07 oct, 2014
maria
Asta mai lipsea sa se contreze cele doua doamne de pe dreapta.Cred ca d-na Macovei uita cine ii e adversarul.De ce- o intreaba pe Udrea de unde are bani ,ea de unde are?Udrea pina acum un an a fost casatorita 10 ani cu un om de afacerin iar in urma divortului a ramas cu ceva bani.Doamna Macovei e divortata n-a lucrat decit la stat.Are un baiat pe care-l intretine singura si-si face studiile prin ANGLIA.Doamna Udrea n-are copii sa-i intretina si nici 5-6 locuinte cit are d-na Macovei.D -na Udrea are un partid in spate chiar si de 6% d-na Macovei n-are nimic si totusi colinda tara in lung si- n lat.E nesimtire sa te legi de altii sa vezi paiul din ochii altuia cind nu vezi birna din ochii tai.Doamna Macovei nu fiti ipocrita ,vedeti-va de treaba ca niciodata votantii d-nei Udrea nu va va vota pe dv si nici invers.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ