Victor Ponta: Lansez contracandidaţilor invitaţia de a participa la dezbateri deschise

| 06 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD pentru preşedinţia României, a declarat luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că marţi va lansa o invitaţie către toţi cei 13 contracandidaţi de a participa la o dezbatere deschisă.

El consideră că finaliştii care vor intra în turul al doilea vor trebui să aibă trei dezbateri, pentru ca electoratul să îşi poată contura o imagine cât mai clară despre intenţiile viitorului preşedinte al României.

'Cred că în turul al doilea ar trebui cel puţin trei dezbateri pentru că una în care se vorbeşte de toate e greu de urmărit (...) Cred că trebuie o emisiune pe tema politică externă şi securitate naţională (...), una despre sistemul constituţional şi politic românesc (...) şi a treia discuţie legată de dezvoltarea economică, la care cu siguranţă trebuie să participe şi cel pe care îl propui prim-ministru', a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

El a dat asigurări că este deschis dezbaterilor cu contracandidaţii săi şi va participa la acestea, considerând că cetăţenii au dreptul să afle cât mai multe lucruri despre viitorul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
C V
Inconsecventa
Nu mai crede necesara dezbaterea despre popcorn si bauturi racoritoare?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ