Mama şi soţia lui Victor Ponta dezvăluie sacrificiile pe care le face prezidenţiabilul

| 07 oct, 2014

Europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia premierului României, a declarat luni seară, într-o emisiune televizată, că îl susţine pe Victor Ponta în toate proiectele sale şi că îşi doreşte ca acesta să câştige alegerile pentru preşedinţia României, fiind convinsă că atunci românii 'vor urî mai puţin şi vor iubi mai mult'.

Daciana Sârbu a spus că au încercat, din bun simţ, să îşi ţină relaţia personală 'în spatele camerelor', dar crede că oamenii au dreptul să afle mai multe despre familia lui Victor Ponta, care candidează la funcţia supremă în stat.

'Suntem o familie unită, care ne iubim, poate e bine să ne ştie oamenii (...), să ne cunoască, să ne vadă aşa cum suntem (...) Îl susţin în toate proiectele sale şi îi sunt alături. Doresc să câştige (alegerile prezidenţiale-n.r) pentru că va fi un preşedinte foarte bun', a spus Daciana Sârbu, la Antena 3.

Invitată în emisiune, mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum a spus că are încredere în fiul el şi crede că acesta va face tot ce-i va sta în putinţă pentru a fi un preşedinte bun. 'Ştiu ce am semănat şi sunt sigură că atât cât va fi în puterea lui fizică şi mentală va face totul ca să fie bine', a spus aceasta.

Victor Ponta a amintit despre cei doi copii ai săi, Andrei şi Irina, menţionând că cele mai fericite momente din viaţa lui sunt cele petrecute alături de familie. El a mai spus că vrea să fie un preşedinte 'total diferit' de Traian Băsescu şi că este omul care crede în echipă, lucru pe care l-a învăţat din sport. Ponta a spus că nu vrea în jurul său doar oameni care să execute ordine fără să 'crâcnească', ci oameni de încredere care să-i dea sfaturi bune.

'Nu cred în comandantul de navă şi restul pe punte', a spus Victor Ponta, care a mai adăugat că dacă va fi preşedintele României îl va desemna premier nu pe omul pe care îl va dori el, ci pe cel susţinut de forţele politice care compun alianţa PSD-UNPR-PC.

Citeşte şi: Ponta conduce detașat cursa prezidențială

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ