Ipocritul Iohannis faţă în faţă cu realitatea

| 06 oct, 2014

Prezent la un miting electoral care s-a desfăşurat Timișoara, Klaus Iohannis le-a dat un răspuns indirect celor care l-au acuzat până acum de promovarea unui discurs fără conţinut. Din păcate a făcut-o de pe poziţii aflate la extrema opusă a mesajelor referitoare la unirea românilor, promovate de contracandidatul său, premierul Victor Ponta.

Programul prezidențial al lui Klaus Iohannis, cu baza în sloganul electoral ”lege, nu hoție” nu este numai autocontradictoriu când este prezentat dintr-un prezidiu ticsit de personaje căutate de DNA, dar şi ridicol. Dintre cei care nu se potriveau deloc în imaginea de ansamblu a discursului său, merită amintiţi preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc și deputații Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean. Aceştia au fost cei alături de care Iohannis a predicat în centrul Timişoarei sloganul “Lege. Nu hoţie/Fapte. Nu vorbărie”!

Din păcate mesajul liderului liberal, care s-a dorit intransigent, a reuşit să sară peste cal ajungând în zona ridicolului greu de ignorat, cel puţin când electoratului i se ţin lecţii moralizatoare din partea unui orator mediocru care se mai luadă şi cu lacune majore în explicitarea propriei averi, ca să nu amintim şi de proiectele contestate ale primăriei din Sibiu, unde s-au pierdut urmele multor milioane de euro în anii trecuţi.

Cum se vor justifica hoţii prinşi de DNA sau alte instituţii ale statului la conducerea căruia ar ajunge Klaus Iohannis? Având în vedere că etalonul ar fi dat chiar de către preşedinte, ne putem aştepta ca cele mai grave cazuri de corupţie să se transforme la bară în consistente expozeuri de stand-up comedy, când cei corupţi vor pretexta că n-au furat ci au fost ajutaţi de părinţi, cu ciocolată, iar diferenţa de bani au obţinut-o nu prin tafic de influenţă ci prin meditaţii.

Scopul de a ajunge la Cotroceni, nu poate scuza astfel de mijloace de eludare a adevărului prin discurs sforăitor, iar Iohannis trebuie să fie primul care să realizeze că faptic nu se poate pretinde campionul luptei anticorupţie liderul unui partid care este în prezent – prin liderii săi – mai mult după gratii decât în libertate. Dacă domnul Iohannis doreşte să elimine niscaiva baroni din viaţa politică românească, nimeni nu-l împiedică să înceapă în primul rând cu cei din partidul propriu, căci are ceva de lucru... Până atunci, tot ce face dar mai ales ce declară liderul liberal se caracterizează cu propriile cuvinte ca simplă „vorbărie”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
Mihai
Ipocrita
este autoarea articolului! Ataca in mod ipocrit pe Iohannis, pe cel care ar putea reabilita Romania si pe romani in fata lumii si ne-ar putea scapa de dezastrul partidului totalitar PSD si al unei presedintii Ponta, precum si de pericolul integrarii rusinoase in Uniunea Euroasiatica!
07 oct, 2014
cantautor
are dreptate dna Sultanescu...Nastase a iesit,nu mai este dupa gratii..
dar e posibil sa ajunga altii..
Ponta sa faca bine sa vada "barnele" din ochii lui si sa lase paiele altora
el oricum este "primul plagiator al tarii"(comisia de etica)
Ponta nu este numai ipocrit,este si duplicitar..
07 oct, 2014
sprinjeanul
ipocritul
cat de ippocrita poti sa fi alexandra radu?stim cu toti ca politicienii sunt corupti dar cred ca nu iohannis ar fi primul sau cel putin cred ca nu el este exponentul coruptiei.poate te orientai inspre psd-isti spunandule ca-s corupti.sunt acolo in psd n.subiecti si sub obladuirea lor a inceput furtul,inselaciunea,minciuna ridicata la nivel de virtute.asa,ma faci sa cred ca esti in slujba astora care din pacate ne conduc,sa speram ca nu pentru multa vreme.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ