ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: Guvernul ideal pentru mine este guvernul partidului meu

| 06 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a afirmat luni că, dacă va câştiga alegerile, ar prefera să colaboreze cu un guvern format de noul mare partid de dreapta, rezultat în urma fuziunii dintre PNL şi PDL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Guvernul ideal pentru mine este guvernul partidului meu. (...) Sunt preşedintele PNL, astăzi avem (...) o decizie a Tribunalului Bucureşti care acceptă fuziunea PNL-PDL, deci avem noul PNL, noul mare partid de dreapta şi eu îmi doresc ca partidul meu să guverneze România. Până la urmă, fuziunea nu am făcut-o doar să câştigăm acum alegerile, în noiembrie 2014, noi am spus-o şi suntem foarte hotărâţi, am făcut fuziunea pentru că vrem un mare partid de dreapta care decide soarta României pentru cel puţin un deceniu', a declarat Iohannis într-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24.

Liderul liberal consideră că, în situaţia în care va câştiga alegerile prezidenţiale, se va putea constitui o nouă majoritate parlamentară care să dea un nou guvern încă din cursul anului viitor.

'Cel târziu în 2016 vom avea o majoritate foarte serioasă. (...) Este însă posibil ca în cursul lui 2015, după ce câştig alegerile prezidenţiale, să existe o reorientare în Parlament şi să se schimbe raportul de forţe, iar prin moţiune de cenzură să se poată schimba guvernul. Asta ar fi o variantă de dorit, pentru că acest guvern este ineficient, avem nevoie de alt guvern. Ar fi bine să-l avem în 2015, dar îl vom avea cel târziu în 2016', a spus Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
Anca
IOHANNIS MINCINOSUL
Ia uitati oameni buni cum vanzatorul de copii se vrea a fi presedintele ideal! Numai ca el mai bine ramanea in Sibiu decat sa vina sa cheltuie bani pe apartamentul de lux in care sta in plina campanie electorala. Ce ati facut domnule Klaus Iohannis, ati reusit sa mai puneti la ciorap un banut din meditatiile la fizica?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ