Klaus Iohannis: Daca pierd procesul cu ANI, voi face un act de moralitate

| 07 oct, 2014

Klaus Iohannis spune intr-un interviu la RFI ca nu are "nici un fel de emotii" in privinta procesului de incompatibilitate de la instanta suprema. Candidatul ACL la Presedintie declara fara sa intre in detalii ca daca totusi va pierde procesul cu Agentia Nationala de Integritate, va trebui sa faca "un act de moralitate".

Klaus Iohannis se declara linistit in privinta procesului cu ANI: "Nu am nici un fel de emotii si sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa spun ca daca pierd procesul, imi este indiferent. Nici vorba! In acel caz eu trebuie sa fac un act de moralitate, nu neaparat de legalitate, fiindca legal lucrurile sunt simple, o candidatura definitiva nu poate fi retrasa, dar trebuie sa vedem doua lucruri.

Unu: procedural, pur si simplu, nu este posibil sa se judece pana in alegeri aceasta speta, deci nu se va intampla absolut nimic pana in alegeri. Doi: dupa alegeri, cand se va judeca, eu stau, sincer, foarte-foarte linistit, fiindca in prima instanta am castigat si am castigat foarte bine procesul impotriva ANI, raportul lor a fost desfiintat total. Nu sunt in incompatibilitate, iar Inalta Curte nu va rejudeca speta, va verifica daca atunci cand s-a judecat la fond s-au respectat toate normele si asa mai departe".

Vezi mai mult aici.

Citeşte şi:  Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis: Crin Antonescu ar fi trebuit să fie 100% pentru candidatul propriu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ