Schizofrenia liberală: susținem Justiția când nu se atinge de-ai noștri

| 07 oct, 2014

În timp ce Klaus Iohannis se lansa în Oltenia în acel discurs hazardat în care, pe modelul lui Băsescu, vedea baroni și corupție numai la stânga domniei sale, procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Braşov demarau efectuarea cercetărilor ”într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

'Sunt efectuate percheziţii domiciliare în 15 locaţii situate în municipiul Braşov şi localităţi învecinate, din care două la instituţii publice de interes local, trei la sediile unor societăţi comerciale şi zece la locuinţele unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES.

Unul din cei vizați, nimeni altul decât însuși președintele Consiliului Județean, liberalul Aristotel Căncescu. În apărarea acestuia a sărit cu neînfricare purtătorul de cuvânt al PNL Braşov, senatorul Sebastian Grapă, care fără să se preocupe de discursul lui Klaus Iohannis către olteni, a revenit urgent la un discurs mai familiar lui Crin Antonescu, în perioada sa de glorie antibăsistă. Domnul Grapă și-a exersat deci valențele de orator, declarând că anchetarea lui Căncescu de către DNA reprezintă "un joc murdar".

Citeşte şi: Baronii liberali încep să se arate din spatele lui Iohannis

Curat murdar, zicem și noi, căci noul PNL sub atenta conducere a lui Klaus Iohannis seamănă ca două picături de apă cu vechiul PDL, în care cârmaciul de la Cotroceni descoperea intransigent corupți și corupția numai la oponenții politici, în timp ce în ograda proprie toți erau de un alb imaculat. Acest echilibru maniheist a fost răsturnat de DNA, prin această nefericită și neinspirată anchetă care, atenție, nu-l inoportunează doar pe omul de bază Căncescu, după cum explică oratorul.

"Şi nu mă refer doar la audierile de la DNA, ci la tot progromul de la CJ care are loc la trei zile de la începerea campaniei electorale. Sunt câteva elemente care îi determină pe opozanţii noştri să adopte o astfel de atitudine. Diferenţa mică de procente dintre Iohannis şi Ponta de 5-6%, faptul că vineri a fost inaugurată pista, ceea ce înseamnă jumătate din construcţia Aeroportului Ghimbav, îi determină să joace murdar pentru unul din cei mai importanţi lideri ai judeţului Braşov care se ştie că este un liberal adevărat şi care s-a angajat să obţină pentru Iohannis un scor de 70%. Nu avem emoţii pentru că avem încredere în justiţie, iar toate aceste fapte nu sunt în măsură să ne clintească determinarea în al scoate pe Klaus Iohannis preşedinte", a tunat și fulgerat senatorul Sebastian Grapă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ