ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea: Voi fi preşedintele care va continua proiectele începute de Traian Băsescu

| 06 oct, 2014

Candidata PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat duminică, la România Tv, că în cazul în care va ajunge preşedintele României va duce mai departe proiectele începute de actualul şef al statului, Traian Băsescu, adăugând că, în cazul unui eşec la alegerile din noiembrie, va continua ca om politic, respectiv, lider de partid.

 

"Cât priveşte urmaşul lui Traian Băsescu, cineva îi va urma la Cotroceni, asta este sigur. Sigur, dacă eu voi fi viitorul preşedinte al României, voi fi preşedintele care va continua proiectele începute de preşedintele Traian Băsescu, va continua să se lupte pentru a menţine justiţia independentă, pentru că ea, azi, este independentă şi cred că nimeni nu mai poate să nege lucrul acesta, pentru a menţine şi a consolida un stat de drept puternic, dar şi pentru a implementa reforme începute în mandatul preşedintelui şi care au nevoie să fie în continuare susţinute. Desigur, mai sunt şi multe alte lucruri care trebuie iniţiate de viitorul preşedinte, însă, eu, ca preşedinte al României, îmi asum să duc mai departe reforma începută în România de actualul preşedinte", a declarat Elena Udrea întrebată dacă se consideră urmaşul lui Traian Băsescu.

Candidata PMP a afirmat, totodată, că în cazul în care nu va fi aleasă preşedinte la alegerile din noiembrie, îşi va continua cariera politică la nivelul actual, respectiv de preşedinte de partid.

"Eu nu-mi pun problema că nu voi fi viitorul preşedinte. Sunt preşedinte de partid, sunt om politic. Toţi cei care au intrat în această competiţie, mai mult sau mai puţin implicaţi în politică, vor continua să facă ceea ce face la momentul acesta. Adică, mai toţi de acolo, cu mici excepţii, sunt oameni care au activitate politică, partide politice", a declarat Elena Udrea.

Candidata PMP a adăugat că, în opinia sa, după două-trei zile de campanie electorală, "aşa cum merg lucrurile, este evident că turul II se va juca între Victor Ponta şi mine".

"Sunt cam singura dintre contracandidaţii domnului Victor Ponta. Restul, toţi declară că pot colabora cu Victor Ponta în calitate de prim-ministru", a mai afirmat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 09:41
uHhcAl98bQEE
bj1N4xe0E
Gee whiz, and I thghout this would be hard to find out.
10 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Doamna Elena Udrea - Presedinte
O sustin pe Elena Udrea si Partidul Miscarea Populara pentru toate investitiile pe care dansa le-a facut pentru tinerii din ziua de azi. Am si eu copii si dansa este singurul candidat care in timpul mandatului de ministru a investit in scoli reabilitate si modernizate, in locuinte pentru tineri si locuinte sociale, dar si sali de sport.
06 oct, 2014
iulia
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ