Sondaj Avangarde:Antonescu ar trebui să se întoarcă la şefia PNL dacă Iohannis pierde alegerile

| 06 oct, 2014

Majoritatea respondenţilor Barometrului de opinie realizat de GSSC Avangarde consideră că, în cazul în care candidatul ACL, preşedintele PNL Klaus Iohannis pierde alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu ar trebui să se întoarcă la şefia PNL.

Conform sondajului Avangarde, 65% dintre respondenţi consideră că Antonescu ar trebui să se întoarcă la cârma PNL dacă Iohannis pierde alegerile, 26% spun că nu ar trebui, 7% dintre ei au spus că nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

Totodată, 47% dintre subiecţi consideră că preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să fie membru al Guvernului după alegerile prezidenţiale.

În ceea ce priveşte întrebarea legată de Călin Popescu Tăriceanu, 47% dintre subiecţi consideră că acesta ar trebui să facă parte din viitorul guvern, 33% au declarat că nu ar trebui, 18% nu pot aprecia iar 2% nu au răspuns.

Cercetarea a fost realizată în perioada 28 septembrie 3 octombrie, pe un eşantion de 950 de persoane, faţă în faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a României. Eroare maximă tolerată este de ±3.18%, pentru un interval de încredere de 95%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ