ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. A doua zi de campanie – Victor Ponta, mai dinamic decât Klaus Iohannis

| 06 oct, 2014

După ce campania electorală pentru alegerile prezidențiale a început oficial vineri, principalii candidați pentru cea mai înaltă funcție în stat, Victor Ponta și Klaus Iohannis, și-au început sâmbătă șirul acțiunilor prin țară încercând să convingă cât mai mulți alegători să le fie alături.

Klaus Iohannis candidat. Dacă liderul social-democrat, Victor Ponta a vizitat mai multe obiective, dând dovada angajamentelor respectate față de români și că are soluții concrete pentru problemele acestora, contracandidatul său, Klaus Iohannis a lansat o serie de atacuri fără noimă la adresa premierului.

Victor Ponta candidat. Prezent la Craiova la un miting electoral la care au participat câteva mii de simptizanți și membri de partid, în cea de a doua zi de campanie, Klaus Iohannis a renunțat la masca ardeleanului serios. În loc să ofere soluții pentru dezvoltarea Olteniei și să aibă o campanie cu bun simț, liberalul a lansat un șir de atacuri la adresa lui Victor Ponta în stilul deja conscrat de Traian Băsescu. "La aceste alegeri, eu nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu un fel de a face politică și cu sistemul pe care el îl reprezintă. Și mă voi bate cu cei care continuă politica scandalului, a vorbelor goale, a promisiunilor false și a lipsei de rezultate. Păcat că un om atât de tânăr a dezamăgit și a ajuns atât de repede și atât de ușor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i ține pe oameni în sărăcie și cu mâna întinsă la stat", a declarat candidatul ACL la alegerile prezidențiale.

Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Sondaj INSCOP. Victor Ponta cu un picior in Cotroceni

Klaus Iohannis candidat. Dacă președintele PNL s-a rezumat în a organiza un miting electoral la Craiova unde a înșiruit atacuri politicianiste la adresa Guvernului, premierul Victor Ponta a avut o campanie constructivă vizitând mai multe obiective economice și de infrastructură din mai multe județe. Vineri, liderul social-democrat și-a început campania electorală în județul Gorj la Cariera Roșie Jiu unde a stat de vorbă cu minerii, după care a vizitat Termocentrala Rovinari și Uzina Mecanică Sadu și a mers ulterior să vadă lucrările pe DN66.

Victor Ponta candidat. După vizita de lucru din județul Gorj, primul-ministru și-a continuat campania electorală sâmbătă în Ardeal unde a participat, în prima parte a zilei, la Biserica Sfântul Nicolae din Brașov, la ceremonia Te Deum la mormântul lui Nicolae Titulescu, oficiată cu prilejul deschiderii celei de-a XXI-a ediţii a Cursurilor Internaţionale ”Nicolae Titulescu” pentru tinerii diplomaţi. Ulterior, candidatul la alegerile prezidențiale al PSD a fost la Sibiu unde a vizitat Spitalul din Sibiu şi Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Klaus Iohannis candidat. Pe lângă campania de bun simț pe care o desfășoară, prin care nu recurge la atacuri la adresa contracandidaților, liderul social-democrat se dovedește mult mai dinamic și ancorat așteptările românilor. Dacă liderul ACL organizează mitinguri prin care îl atacă pe premier nejustificat din fața prompterelor, Victor Ponta ia țara la pas pentru a identifica soluțiile la problemele oamenilor și pentru a lua pulsul rezultatelor politicilor guvernamentale implementate în cei doi ani de guvernare.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 2014
Mihai
Locuri de Munca
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
06 oct, 2014
ferenci catalina
indiferent cu cine votam sau sustinem,era o gluma:sunt cam prostut,recunosc....dar cand ma uit imprejur,capat curaj..
citarea este aproximativa...
06 oct, 2014
saḥīḥ ŞERBAN
hai !

PONTA , P U L A , la-la-la
DREPT ÎN GURĂ V-O BĂGA !!! da-da !
...
VOUĂ , tuturor băseskarilor porci , slinoşi şi răpciugoşi .
Vă doresc "festin" plăcut , grețos !



Addénda : Dați-i şi mongolului criminal , hoț , moşier şi detracat să guste din pulạ cea minunată . Dați-i şi lui Traian Băsescu !
Băsescu tânjeşte , zbiară , salivează , urlă , vrea . V R E A !!!
Dați-i .
Dați-i , nu fiți răi
Nu fiți rapaci
Nu fiți ca el !!!

Post scriptum : dați-i şi lui Ghiutănştain . şi el vrea !!! e turbat ca fiara , e pofticios . îi lasă gura apă .

☀ ☀ ☀

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ